Accurate and reliable autofocus
alt text goes here

Natančno in zanesljivo samodejno ostrenje

Canonov sistem samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami uporabnikom omogoča zanesljivo in enostavno ohranjanje ostrine pri predmetih, ki se premikajo po sliki, in vključuje funkcijo pomoči pri ročnem ostrenju.

Tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Canonova edinstvena tehnologija samodejnega ostrenja je zasnovana za zmogljivo ostrenje. Tipalo CMOS je sestavljeno iz dveh ločenih fotografskih diod, ki se preberejo ločeno pri samodejnem ostrenju z zaznavanjem faze in skupaj za ustvarjanje slik. Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je mogoče po 80 % višine in širine okvirja ter je izjemno natančno in brez izgub pri kakovosti slike.

Dual Pixel CMOS AF technology
Face detection and tracking

Zaznavanje obrazov in sledenje

Samodejno ostrenje pri zaznavanju obrazov lahko sledi obrazu v okviru in ga ohranja izostrenega.

Nastavitev samodejnega ostrenja

Funkcija menija za samodejno ostrenje omogoča, da uporabnik določi hitrost in občutljivost samodejnega ostrenja, zaradi česar lahko nastavite bolj naravne učinke spreminjanja ostrenja z večjo prilagodljivostjo in nadzorom.

Autofocus tuning

Navodila za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Na voljo je grafični vodič, ki prikazuje odklon med ostrenjem v ospredju in ozadju. Pravokotnik se obarva zeleno, ko je subjekt izostren, kar omogoča ročno spreminjanje ostrenja.

Dual pixel focus guide

Raziščite druge prednosti