Wide range of lens options
alt text goes here

Širok nabor možnosti za objektive

Uporabite Canonove objektive polne velikosti z nastavkom EF in izkoristite prednosti samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami. Poleg tega nastavka PL in B4 (potrebna sta nastavka EF/PL na adapter B4) nudita širok nabor možnosti za objektive s Canonovo izjemno kakovostjo slike.

Nastavek Canon EF z zaklepom Cinema

Snemajte z objektivi polne velikosti z nastavkom EF za izjemno zanesljivost in delovanje z vrhunsko optično zmogljivostjo in neprekosljivim obsegom goriščnih razdalj.

Zaklep Cinema nastavku EF zagotavlja stabilnost, saj je odličen za uporabo pri objektivih z veliko goriščno razdaljo in ohranja vse prednosti sistema nastavkov EF.

Canon EF mount with Cinema Lock

Popravljanje obrobne osvetlitve

V celoti izkoristite informacije objektiva, ki se prenašajo na ohišje videokamere, in samodejno popravite svetlobo v kotih ter tako kompenzirajte za značilnosti objektiva. Ta funkcija je posebej uporabna pri širokokotnih objektivih, saj zagotavlja bolj naraven videz slike.

Peripheral illumination correction

Odpravljanje kromatske aberacije

Ta funkcija popravlja barvne obrobe (kromatsko aberacijo) na obrobnih delih zaslona, ki nastane zaradi razlike v indeksih lomljenja za različne valovne dolžine.

Za informacije o podprtih objektivih preberite poglavje Pogosta vprašanja.

Več informacij

Chromatic aberration correction

Nastavek PL

Videokamera EOS C700 FF je na voljo tudi z nastavkom PL in podporo tehnologije Cooke /i z združljivimi objektivi. Z možnostjo zamenjave nastavka lahko zamenjate nastavek EF na PL/PL in na EF.

PL mount

Konfiguracija produkcije

Uporabite način tipala Super 16 mm z nastavkom MO-4E/MO-4P B4 za objektive za televizijsko produkcijo in priključkom z 12 nožicami, ki omogoča oddaljeno upravljanje zaslonke, neizostreno snemanje, povečavo in podatke o položaju zaslonke/zaklopa. Priključek z 12 nožicami pa omogoča napajanje ramenskega držala.

Broadcast configuration

Raziščite druge prednosti