Podjetja skupine Canon v Evropi

Od podjetij za izdelavo programske opreme do zagotavljanja video omrežnih rešitev, tehnologij tiskanja in fotografiranja, imamo strokovno znanje in sposobnost, da še naprej ostajamo vodilno podjetje na področju tehnologije obdelave slik. Več informacij o naših podjetjih skupine Canon s sedežem v Evropi najdete tukaj.

Arcules

Arcules

Storitev videa v oblaku interneta stvari za podjetja. Kombiniranje interneta stvari in video podatkov za prenovo področja industrijskega video nadzora z uporabo najnovejših razvojnih tehnologij v oblaku in umetne inteligence.

Axis Communications

Axis

Vodilno podjetje na trgu omrežnega videa. Je stalni inovator na področju video nadzora, povečanja varnosti milijonov ljudi po vsem svetu in zadovoljevanja naraščajoče potrebe po pametnejšem in varnejšem svetu.

BriefCam

Briefcam

Vodilni ponudnik rešitev Video Synopsis® za hitro pregledovanje in iskanje videoposnetkov, opozarjanje v realnem času in kvantitativni vpogled v videoposnetke.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Prej Toshiba Medical Systems, družba Canon Medical Systems razvija in izdeluje diagnostične sisteme za obdelavo slik, vključno s CT, MRI, ultrazvokom, rentgenskimi sistemi in kliničnimi laboratorijskimi sistemi.

Cognitas

Cognitas

Kot Canonova družba s sedežem v Nemčiji, ponuja Cognitas prilagojene rešitve za celoten proces priprave dokumentacije in razvija navodila za uporabo, priročnike, sisteme za spletno pomoč, opise programske opreme in kataloge.

DocsPro

DocsPro

Kot del družbe Canon Netherlands se DocsPro osredotoča na zajemanje, upravljanje in pametno obdelavo dokumentov.

Iris

I.R.I.S.

Vodilna družba na področju tehnologije za optično prepoznavanje znakov (OCR) in mobilnega skeniranja, I.R.I.S., izdeluje programsko opremo in izdelke, ki pomagajo ljudem povečevati produktivnost pri skeniranju in pretvarjanju dokumentov.

milestone

Mejnik

Vodilni svetovni ponudnik programske opreme za upravljanje video posnetkov (VMS) z IP-jem odprtega okolja, ki se ukvarja z zagotavljanjem visoko kakovostne programske opreme za poslovne video platforme, ki jih lahko partnerji strojne in programske opreme integrirajo v svoje video rešitve za varnostne in druge namene.

Nokavision

Nokavision

Kot del družbe Canon Netherlands je Nokavision Software B.V. vodilni ponudnik rešitev za upravljanje komunikacije s strankami in digitalno preobrazbo.

NTware

NT-Ware

Vodilno tehnološko podjetje, specializirano za izdelavo, razvoj in podporo programske opreme za upravljanje tiskanja in skeniranja, predvsem UniFlow.

Therefore

Therefore

Ponudnik programske opreme za upravljanje informacij za podjetja vseh velikosti v vsaki industriji in oddelku.