eos6d

Katera vrsta video naprave je najboljša za vaše filme?

Odkrijte napravo za snemanje videoposnetkov, ki najbolje izraža vašo strast po ustvarjalnem pripovedovanju zgodb.

Kakovost in izbira

S Canonovimi fotoaparati ali kamerami lahko posnamete filme vrhunske kakovosti. Navajamo ključne prednosti različnih možnosti, da lahko izberete idealno napravo zase.

eos 80d

LEGRIA

Večnamenske snemalne naprave za družine ali strokovnjake.

legria hf g40 right side

Zasnovane za snemanje filmov

Kompaktne kamere LEGRIA nudijo večnamensko rešitev za družine ali strokovnjake. Zasnovane so posebej za snemanje videoposnetkov in odlikujejo jih udobni ročaji, stabilizacija slike za gladke posnetke, vrtljivi zasloni in vgrajeni mikrofoni visoke kakovosti.

lifestyle mike boyd

Dolg čas snemanja

Kako dolgo želite snemati? Kamere iz družine LEGRIA omogočajo zelo dolg čas snemanja in so vaša najboljša izbira za snemanje športnih dogodkov, gledaliških predstav, koncertov itd. Naše družine fotoaparatov EOS, IXUS in PowerShot so idealne za ustvarjalno snemanje kratkih posnetkov.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

Fotoaparati DSLR in brezzrcalni fotoaparati

Fotoaparati EOS z izmenljivim objektivom, ki nudijo kar največji ustvarjalni nadzor.

eos 80d

Ustvarjalni nadzor

S fotoaparati EOS DSLR ali enim od naših enostavno prenosljivih brezzrcalnih fotoaparatov lahko uživate v večjem nadzoru nad videzom filmov, zahvaljujoč ogromni izbiri izmenljivih objektivov in njihovih velikih tipal APS-C ali tipal polne velikosti. Izberite pravi objektiv za izboljšanje čudovite kinematografske majhne globine polja.

m6 lifestyle

Fotografije najvišje kakovosti

Fotoaparati EOS nudijo vrhunsko kakovost slike tako pri fotografiranju kot videoposnetkih. Vse, kar morate narediti, je izbrati najustreznejše mere ohišja – enostavno prenosljiv brezzrcalni fotoaparat EOS ali EOS DSLR polne velikosti za udobno uporabo.

eos 80d tech

PowerShot in IXUS

Kompaktni fotoaparati s fiksnim objektivom za povečavo, ki so enostavno prenosljivi, kamor koli greste.

powershot g7 x mark ii frt

Odlične lastnosti za filme in fotografije

Uporaba Canonovih kompaktnih fotoaparatov PowerShot SX in IXUS je enostavna, oblikovani pa so tako, da jih lahko nosite v torbi ali žepu, kar je idealno za snemanje filmov na poti. Veliko njihovih funkcij, ki so odlične za fotografije, npr. velike povečave, je odličnih tudi za filme.

powershot g3 x sample

Prenosna zmogljivost za snemanje spletnih videodnevnikov

Naši fotoaparati serije PowerShot G v žepni velikosti s tipali vrste 1.0 ali večjimi omogočajo snemanje vrhunske kakovosti z majhno globino polja. PowerShot G7 X Mark II vključuje tudi zaslon, ki ga lahko obrnete popolnoma navzgor, za enostavno snemanje z različnih kotov, kar je odlična možnost za ustvarjalce spletnih dnevnikov.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Potrebujete dodatno pomoč?

Izvedite več o videokamerah serije LEGRIA HF-G in razlikah med snemanjem filmov v ločljivosti 4K in visoki ločljivosti.