LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

KAMERE LEGRIA LOČLJIVOSTI 4K IN POLNE VISOKE LOČLJIVOSTI ZA
NAVDUŠENCE NAD SNEMANJEM

Z napredno serijo kamer LEGRIA HF G lahko ustvarite izjemne filme, ki bodo potešili vašo strast po pripovedovanju zgodb.

Vrhunska kakovost in ustvarjalnost

Serija kamer LEGRIA HF G združuje napredno tehnologijo in celovito ustvarjalno upravljanje v ročni kameri za preprosto uporabo, ki je idealna za ustvarjalce videodnevnikov, uporabnike YouTuba, ustvarjalce dokumentarcev in neodvisne režiserje.

Napredna tehnologija

Tipalo 4K CMOS tipa 1.0 ali HD CMOS PRO, vgrajeni filter ND, 5-osna stabilizacija slike z napajanim stabilizatorjem slike in širok dinamični obseg omogočajo snemanje neverjetno jasnih in dinamičnih videoposnetkov, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

Advanced technology

Udobno in ustvarjalno fotografiranje

Profesionalno preklopno stikalo za povečavo, nagibno iskalo in intuitivni zaslon na dotik omogočajo enostavno ročno snemanje. S prilagodljivimi gumbi in tipkami prevzemite nadzor in pospešite upravljanje ter priključite mikrofon in slušalke za visokokakovosten zvok.

Comfortable creative shooting

4K ali polna visoka ločljivost?

Odkrijte prednosti snemanja v ločljivosti 4K ali polni visoki ločljivosti – od ločljivosti slike do shranjevanja podatkov, urejanja in predvajanja – da lahko izberete pravo napravo za vse svoje sedanje in bodoče ustvarjalne projekte.

Več informacij

4k or Full HD?

Katera Canonova naprava je najboljša za vaša pričakovanja glede snemanja?

Niste prepričani, katera Canonova naprava je za vas najboljša? Primerjajte prednosti snemanja filmov s kamero LEGRIA, fotoaparatom EOS z izmenljivim objektivom ali enim od naših kompaktnih fotoaparatov.

Več informacij

Which Canon camera is best for your video needs

Niste našli tistega, kar ste iskali?