Hero image

Profesionalni kompaktni fotoaparati

Vrhunska kakovost slike z nadzorom v slogu fotoaparatov DSLR, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne fotografe

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Vrhunska serija G združuje najboljše lastnosti fotoaparatov PowerShot in EOS

Več informacij

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

Vrhunski fotoaparat G1 X Mark III skupaj z legendarno dediščino in lahkotnostjo PowerShot ponuja edinstveno mešanico hitrosti, kakovosti in vzdržljivosti fotoaparatov DSLR.

Več informacij

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Serija kompaktnih fotoaparatov PowerShot G

Kompaktni fotoaparati serije PowerShot G imajo vgrajeno tipalo vrste najmanj 1.0 in vrhunski procesor DIGIC, ki vam rezultate vrhunske kakovosti položita naravnost v dlan.

PowerShot G1 X Mark II

Fotoaparat PowerShot G1 X Mark II ima veliko tipalo vrste 1,5, oster, svetel objektiv s povečavo f/2 za zajemanje slik najvišje kakovosti ter zmogljivost in vsestranskost v slogu fotoaparatov DSLR.

Odkrijte več informacij o fotoaparatu PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X ponuja kakovostne slike s tipalom vrste 1,0 ter prilagodljivost okvirjanja z objektivom s 25-kratno povečavo, ki omogoča neverjetne posnetke od blizu in snemanje kinematografskih filmov.

Odkrijte več informacij o fotoaparatu PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Vrhunska kakovost z dediščino objektivov Canon in sistemom HS

Hitra, svetla optika v kombinaciji z visokoobčutljivimi tipali in zmogljivimi procesorji DIGIC za ustvarjanje mojstrovin tudi pri šibki svetlobi.

DIGIC 7 – Canonov najzmogljivejši procesor

Procesor DIGIC 7 zagotavlja profesionalno kakovost slik, saj omogoča izjemno hitro samodejno ostrenje ter popravljanje in obdelavo slik v napravi v slogu fotoaparatov EOS. Ponuja vam tudi izboljšano zaznavanje subjektov za dosledno sledenje ter boljšo stabilizacijo s tehnologijo Dual Sensing IS.

canon digic 7

Zajemite več svetlobe z visoko občutljivimi tipali

Canonova serija PowerShot uporablja večja tipala, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost pri šibki svetlobi. G1 X Mark III uporablja tudi tipalo APS-C, ki je podobno tipalu v modelu EOS 80D, in tako ustvarja slike, ki se lahko kosajo z veliko večjimi modeli DSLR.

customisable camera controls

Prosto upravljanje in ustvarjanje

Uživajte v popolni ustvarjalni svobodi – od kompozicije do urejanja. Naši kompaktni fotoaparati z velikim tipalom imajo prilagodljive gumbe, ki omogočajo takojšen dostop do večine uporabnih in naprednih funkcij, kot sta podpora za obliko zapisa RAW in vgrajen optični filter ND.

advanced movie features

Funkcije naprednega filma

Snemajte kinematografske posnetke v polni visoki ločljivosti in s 5-osnim stabilizatorjem slike za filme posnemite mirne posnetke tudi med tekom. G1 X Mark III s tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami zagotavlja gladko in natančno ostrenje ter med premikanjem po posnetku natančno sledi subjektu.

advanced movie features

Preprosto deljenje in oddaljeno fotografiranje

Z vedno vklopljeno povezavo Bluetooth®* lahko fotoaparat vklopite s pametnim telefonom in s funkcijo GPS prek mobilne naprave sledite svojim popotovanjem. Snemajte oddaljeno s popolnim ročnim upravljanjem s pametnim telefonom in povezavo Wi-Fi, ter neposredno tiskajte in varnostno kopirajte v oblak.

shooting with wi fi

Vrhunska dodatna oprema

Na voljo imate posebno dodatno opremo, s katero boste še izboljšali svojo ustvarjalnost; združljivost z drugo dodatno opremo, kot so Canonove bliskavice Speedlites, pa poskrbi za izjemne umetniške izdelke.

Accessories to take you further

Več dodatne opreme za fotoaparate

V celoti izkoristite Canonov kompaktni fotoaparat z raznoliko dodatno opremo, od sončnih zaslonk in adapterjev za filtre do mehkih torb in drugega.

g3 x photography

Morda vam bo všeč tudi

* Za vzpostavitev stalne povezave med pametno napravo in fotoaparatom prek tehnologije Bluetooth® je potrebna začetna namestitev s programom Canon Camera Connect. Stabilnost povezave Bluetooth® je odvisna od modela pametne naprave in drugih okoljskih dejavnikov. Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth® SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov. Za združljive pametne naprave se zahteva tehnologija Bluetooth®, različica 4 (ali novejša), in nameščen operacijski sistem iOS 8.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejši) ter najnovejši program Canon Camera Connect (na voljo v trgovini Apple App Store ali Google Play).

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih.