Najboljši potovalni fotoaparat

Ne glede na to, kam jo mahnete na potovanje, na kratek izlet po mestu ali na safari, je Canon za vas izdelal idealen potovalni fotoaparat. Kompaktni in lahki potovalni fotoaparati vam z obilico funkcij zagotavljajo izvrstno kakovost vseh vaših počitniških in popotniških posnetkov ob fotografiranju in pri deljenju. Njihove funkcije vključujejo zmogljive objektive s povečavo, ki vam omogočajo, da se približate najveličastnejšim pogledom, GPS, ki spremlja mesto vsakega posnetka in povezljivost Wi-Fi, prek katere lahko svoje pustolovščine delite z drugimi.

Na safariju

Ko potujete po safariju, potrebujete potovalni fotoaparat z zmogljivim objektivom, s katerim boste lahko iz varne razdalje ujeli vse podrobnosti oddaljenih živali. Hibridni fotoaparati z velikim objektivom nudijo izjemno optično povečavo in pametni stabilizator slike, ki zagotavlja ostre fotografije in videoposnetke. Idealni so tako za ustvarjanje osupljivih širokokotnih posnetkov pokrajine kot tudi ekstremnih telefoto posnetkov divjih živali.

Oddih v mestu

Z našimi prvovrstnimi kompaktnimi fotoaparati boste ujeli pravi utrip mesta – njegovo arhitekturo, ulično življenje, lokale in kavarne. Opremljeni boste s profesionalno tehnologijo, s katero boste lahko ustvarjali čudovite posnetke v vseh svetlobnih pogojih. To omogočajo funkcije, kot so sistem HS, širokokotni objektivi in popoln kreativni nadzor. Poleg tega lahko s povezljivostjo Wi-Fi svoje posnetke enostavno delite z domačimi.

Družinske počitnice

Ne glede na to, kam se odpravljate, na družinskih počitnicah zagotovo potrebujete preprost potovalni fotoaparat, ki ga lahko uporabljajo vsi in je dovolj zmogljiv, da lahko z njim posnamete vse – od akcijskih posnetkov otrok in skupinskih fotografij do neverjetnih pokrajin ter čudovitih sončnih zahodov. S Canonovim preprostim prenosljivim in kompaktnim fotoaparatom s superpovečavo se lahko približate prav vsakemu prizoru, poleg tega pa vključuje funkcije, kot sta pametni stabilizator slike in pametni samodejni način, s katerima lahko vsi družinski člani brez težav ujamejo vse podrobnosti dragocenih spominov.

Odkrivanje sveta

Na dolgem potovanju okoli sveta, ko odkrivate nove kraje in kulture, potrebujete lahek in kompakten potovalni fotoaparat, ki je dovolj prilagodljiv, da z osupljivo kakovostjo ujame vsak nepozaben trenutek poti. Z zmogljivo optiko v majhnem in lahkem ohišju, s funkcijo sledenja GPS in povezljivostjo Wi-Fi, prek katere posnetke enostavno delite z oddaljenimi prijatelji in družino, je Canonov kompakten fotoaparat s superpovečavo idealna izbira za dolga potovanja.

Družabna potovanja in posebne priložnosti

Z elegantnim kompaktnim fotoaparatom IXUS boste preprosto ustvarili izjemne posnetke družabnega potovanja ali praznovanja s prijatelji in družino. Enostavno prenosljiv za na pot in preprost za uporabo zagotavlja izvrstno kakovost posnetkov v vseh okoliščinah. Če uporabite enega od fotoaparatov s povezljivostjo Wi-Fi, pa lahko posebne priložnosti prek pametnega telefona tudi enostavno delite z drugimi.

Aktivne in pustolovske počitnice

Canonov robusten fotoaparat je odporen na vodo, nizke temperature in udarce ter vključuje funkcijo GPS, ki sledi vašim posnetkom, zaradi česar je odlična izbira za pustolovščine na prostem, kot so različni načini potapljanja, smučanje ali plezanje. Ravno tako je odporen na pesek in pljuske – torej primeren tudi za na plažo ali na bazen. Druga možnost, da postane vaš fotoaparat vodoodporen pa je ta, da ga opremite z vodotesnim ohišjem.

Tehnologije za potovanja

Optika in stabilizator slike

Canonova optika in pametni stabilizator slike

Zaradi Canonove prvovrstne optike in pametnega stabilizatorja slike, ki samodejno odpravlja tresljaje fotoaparata, se lahko zanesete na ostre, jasne posnetke pri polni povečavi ali pri zajemanju iz roke pri šibki svetlobi.

Sistem HS

Sistem HS

Sistem HS zagotavlja vrhunske posnetke v vsakih okoliščinah in se odlikuje pri šibki svetlobi, kar omogoča, da ročno brez težav ujamete čarobnost sončnega zahoda na plaži, večerje ob svečah ali nočnih ulic.

GPS

GPS

Canonovi kompaktni fotoaparati z namensko funkcijo GPS ali funkcijo GPS prek mobilne naprave vsako fotografijo in videoposnetek opremijo z informacijo o lokaciji, da jim lahko enostavno sledite.

Brezžična povezava

Wi-Fi

Fotoaparati z brezžično povezavo omogočajo povezovanje s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki ter s tem hitro in enostavno deljenje počitniških posnetkov kar prek brezžičnega hotelskega omrežja.

Filmi v visoki ločljivosti

Filmi v visoki ločljivosti

Ustvarite izjemne in jasne filmske posnetke v visoki ločljivosti ali polni visoki ločljivosti ali pa izberite neprekosljivo kakovost kamere s hitrostjo sličic do 60p.

Pametni samodejni način

Pametni samodejni način

Neprekosljivi pametni samodejni način uporablja več inteligentnih tehnologij za brezskrbno fotografiranje z osupljivimi rezultati.

Dodatna oprema za potovanja

Dodatna baterija

Dodatna baterija omogoča dolgotrajno fotografiranje.

Vodotesna ohišja

Vodotesno ohišje omogoča fotografiranje pod vodo do globine 40 m, enostaven dostop do vseh upravljalnih gumbov, poleg tega pa fotoaparat ščiti pred peskom, snegom in otroci.

Potovalne torbice

Potovalna torbica ima več žepov, v katerih je prostor za fotoaparat, dodatno opremo in potovalne dokumente, ter večnamenski pašček z več pritrdilnimi mesti. Združljive mehke torbice so na voljo za vse modele fotoaparatov.