BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

DALJNOGLEDI ZA
GLEDANJE DIRK IN
ŠPORTNIH DOGODKOV

Sledite dogajanju na športnih dogodkih, kot so konjske in motociklistične dirke ali letalske predstave.

Udobno se približajte dogajanju

Z našimi kompaktnimi in prenosnimi daljnogledi za gledanje dirk se lahko udobno približate dogajanju. Optični stabilizator slike omogoča izjemno stabilno opazovanje z daljnogledom v roki, s širokim vidnim poljem pa lahko enostavno opazujete dirkališče ali nebo in sledite predmetom, ki se hitro premikajo.

Približajte se dogajanju

Od 8- do 12-kratna povečava je popolna za spremljanje športnih dogodkov na prostem. Večji, 10- in 12-kratni povečavi sta odlični za letalske predstave, kjer ste daleč od dogajanja, 8-kratna povečava pa je dobra izbira za dvoranske dogodke.

Get as close as you need

Izjemno miren pogled z daljnogledom v roki

Na dirki uživajte v sproščenem opazovanju in si zagotovite izjemno stabilen pogled z daljnogledom v roki. Vse to je mogoče s Canonovim optičnim stabilizatorjem slike, ki popravi najrazličnejše premike ter tresljaje. Enostavno prepoznajte in sledite hitro premikajočim se predmetom s podporo za neprekinjeno sledenje.

Super steady handheld viewing

Izjemna kakovost od roba do roba

Naši daljnogledi za spremljanje športnih dogodkov vas približajo dogajanju in vam predstavijo podrobno sliko, saj se ponašajo s Canonovo natančno optiko in premazom za leče Super Spectra. Izravnalnik polja prinaša podroben pogled od roba do roba in zmanjša obremenitev oči.

Canon precision optic

Preprosta, udobna uporaba

Stabilna zasnova zagotavlja udobno in preprosto dolgotrajno uporabo. Veliki gumijasti očesni školjki lahko zložite, če nosite očala, sistem za izravnavo dioptrije pa omogoča prilagoditev optike vašemu vidu. Daljnogled ima priložen pašček in torbo za varno prenašanje.

Easy comfortable operation

Priporočeni daljnogledi za spremljanje športnih dogodkov

Izbirajte med različnimi povečavami, s katerimi se lahko udobno približate dogajanju.

Druge dejavnosti

Odkrijte našo celovito ponudbo daljnogledov in pridobite informacije, ki jih potrebujete, da izberete pravi daljnogled zase.

Povezani izdelki