TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

POTOVALNI
S STABILIZACIJO SLIKE

Potujte z malo opreme z našimi izjemno prenosnimi daljnogledi s stabilizacijo.

Enostavno prenosljivi in preprosti za uporabo

Naši uravnoteženi in prenosni kompaktni daljnogledi zagotavljajo stabilnost in jasnost z različnimi možnostmi povečave. Udobno jih uporabljajte dlje časa ali za občasna opazovanja na potovanjih.

Lahkotno potovanje

Naš lahki daljnogled 8x25 IS tehta 480 g in ga lahko preprosto pospravite v torbo ali žep. Večji daljnogledi 10x30 IS II, 12x36 IS III in 10x32 IS tehtajo 600 g, 660 g in 780 g, a prinašajo večjo povečavo in širši pogled, zato so idealni za uporabo na safarijih.

Travel light

Izjemno stabilen pogled

Uživajte v sproščeni izkušnji opazovanja iz premikajočega se avtomobila ali plovila ali med hojo. Canonov optični stabilizator slike (IS) prinaša popravke najrazličnejših premikov in zagotavlja izjemno stabilen in jasen pogled ter manjšo obremenitev oči.

A super steady view

Idealni za dogodivščine, potovanja, predstave in koncerte

Kompaktni daljnogledi so popolni spremljevalci na poti in so idealna izbira za opazovanje oddaljenih obrisov mest in prepoznavanje živali in narave na podeželju. Lahko pa jih uporabljate tudi v notranjih prostorih na predstavah ali koncertih, saj si z njimi lahko ogledate dogodek, kot bi sedeli v prvi vrsti.

Compact binoculars

Približajte se dogajanju s pogledom vrhunske kakovosti

Z optično dovršenostjo, ki jo prinaša Canon, lahko uživate v jasnem, podrobnem pogledu. Poleg tega lahko vsak daljnogled prilagodite glede na svoj vid, modele z večjo povečavo pa lahko preprosto držite v rokah tudi, ko nosite rokavice, saj imajo gumijast oprijem.

Canon’s optical expertise

Priporočeni daljnogledi za potovanja

Izbirajte med našimi izjemno prenosnimi daljnogledi s stabilizacijo za najboljšo potovalno izkušnjo.

Druge dejavnosti

Odkrijte našo celovito ponudbo daljnogledov in pridobite informacije, ki jih potrebujete, da izberete pravi daljnogled zase.

Povezani izdelki