MARINE BINOCULARS
alt text goes here

NAVTIČNI
DALJNOGLEDI

Trpežni vodoodporni daljnogledi za vse vremenske razmere.

Popolna izbira za vodne dejavnosti

Ti daljnogledi so idealni za uporabo na jahtah ali uporabo v sladkih vodah ali morskem okolju, saj zagotavljajo sproščeno opazovanje tudi v razburkanih vodah.

Izjemno mirni pogledi

Uživajte v izjemno stabilnem opazovanju iz premikajočega se čolna s Canonovim optičnim stabilizatorjem slike (IS). Omogoča hitre in natančne popravke najrazličnejših premikov in tresljajev, zato lahko naše zmogljive daljnoglede držite v rokah in enostavno poiščete ter sledite oddaljenim predmetom, ki se hitro premikajo.

Več informacij

A super steady view

Približajte se dogajanju s pogledom vrhunske kakovosti

Od blizu opazujte podrobnosti z odlično kakovostjo barv in čudovitim kontrastom s Canonovo natančno optiko s Porrovo prizmo II z nizko ravnjo popačenja in premazom za leče Super Spectra. Odlično za jasno prepoznavanje predmetov na morju.

Več informacij

Get closer in superb quality

Za najzahtevnejše vremenske pogoje

Z zaščito pred vremenom v skladu z japonskim industrijskim standardom (JIS) lahko naši vodoodporni (WP) daljnogledi vzdržijo začasno, 5-minutno potopitev v vodo do globine 1 metra, naši modeli za vse vremenske razmere (AW) pa so odporni na pljuske vode.

Več informacij

waterproof binoculars

Priporočeni navtični daljnogledi

Izbirajte med različnimi povečavami z našimi vodoodpornimi daljnogledi in daljnogledi za vse vremenske razmere

Druge dejavnosti

Odkrijte našo celovito ponudbo daljnogledov in pridobite informacije, ki jih potrebujete, da izberete pravi daljnogled zase.