STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

DALJNOGLEDI
ZA OPAZOVANJE ZVEZD

Opazujte planete, zvezdne kopice, meglice in galaksije z našimi daljnogledi za vse vremenske razmere z največjo povečavo.

Jasnejši pogled ponoči

Naši daljnogledi za opazovanje zvezd imajo večjo lečo objektiva, ki ponoči zajame več svetlobe, in večje povečave, da lahko vaš pogled seže še dlje. Če zvezde opazujete z daljnogledom v roki, stabilizator slike poskrbi za stabilen pogled, daljnogled pa lahko tudi preprosto namestite na stativ.

Poglejte globlje v vesolje

Z našimi daljnogledi z veliko 18- in 15-kratno povečavo lahko vaš pogled seže globlje v vesolje, da si lahko oddaljene planete in zvezde ogledate še podrobneje. Daljnogled 10x42L IS WP nudi svetlejši pogled za opazovanja v nočnem času.

Binoculars stargazing

Približajte se dogajanju s pogledom vrhunske kakovosti

Razločno opazujte posamezne točke svetlobe in pristne barve za preprosto prepoznavanje predmetov s Canonovo natančno optiko s Porrovo prizmo II, elementi z zelo nizko razpršitvijo in premazi Super Spectra.

Canon precision optics

Zasnovani za najzahtevnejše vremenske razmere

Vse naše daljnoglede lahko uporabljate v zahtevnih vremenskih razmerah, saj imajo trdno izdelavo in visoko raven zaščite pred vremenom, ki jih ščiti pred dežjem in nevihtami.

Built to withstand harsh weather

Priporočeni daljnogledi za uporabo v astronomiji

To so izbrani modeli za vrhunske izkušnje opazovanja zvezd.

Druge dejavnosti

Odkrijte našo celovito ponudbo daljnogledov in pridobite informacije, ki jih potrebujete, da izberete pravi daljnogled zase.