superzoom photography

Fotoaparati z veliko povečavo

Približajte se neverjetnim podrobnostim, kjerkoli že ste, z zmogljivo veliko povečavo, ki je vgrajena v fotoaparat kompaktne velikosti.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

S fotoaparat PowerShot, ki se prilega v dlan, zajemite čarobne trenutke v krogu družine ali narave pri razdalji 100 mm, 400 mm1 ali digitalni razširitvi 800 mm.

 1Omenjene goriščne razdalje so enakovredne 35 mm.

Več informacij

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Prikažite zgodbo v ločljivosti 4K z zmogljivo potovalno 40-kratno super povečavo.

Več informacij

Lifestyle Walker Standing River

Zmogljiva optična povečava v kompaktnem ohišju

Zajemite neprecenljive trenutke z osupljivo jasnostjo in ostrino z najnovejšo Canonovo optično kakovostjo. Dodatno se približajte s povečavo ZoomPlus, ki uporablja najnovejšo tehnologijo za podvojitev razpona povečave fotoaparata.

powerful optical zoom

Optični stabilizator slike z inteligenco

Posnemite akcijo pri polni povečavi ali zajemite trenutke z ročnim fotografiranjem pri šibki svetlobi s pametnim stabilizatorjem slike. Dinamični stabilizator slike omogoča ustvarjanje neverjetno mirnih videoposnetkov, četudi snemate med tekom.

full zoom photography
sport photography

Nikoli ne izgubite subjekta med povečavo

Divje živali in športniki so redko pri miru – pomožna funkcija za okvirjanje povečave omogoča, da jim lahko sledite. Pritisnite gumb in fotoaparat bo hitro oddaljil pogled od prizora, da lahko znova poiščete subjekt, in ga nato spet približal na trenutek, ko ga je oddaljil.

Ogled videoposnetka

Ujemite življenje natančno tako, kot ga vidite

Ujemite pravo vzdušje s Canonovim inovativnim sistemom HS. Ekskluzivno, izjemno občutljivo tipalo in zmogljiv procesor DIGIC sodelujeta za zagotavljanje vrhunske kakovosti slik v vseh situacijah.

beach photography

Enostavno delite in oddaljeno fotografirajte s povezavo Wi-Fi

Povezava Wi-Fi s tehnologijo dinamičnega NFC-ja omogoča povezovanje in deljenje vaših stvaritev z združljivimi pametnimi napravami z enim samim tapom. Ujemite presunljive posnetke divjih živali ali selfije z brezžičnim oddaljenim fotografiranjem z aplikacijo Canon Camera Connect.

Odkrijte naše kompaktne fotoaparate s povezavo Wi-Fi

dynamic nfc
train photography

Raziskujte z ročnimi upravljalnimi elementi

Razvijajte svoje fotografske veščine in izkoristite popolno ustvarjalno upravljanje z uporabo ročnih načinov (Av, Tv in M), ki omogočajo eksperimentiranje s časom osvetlitve in zaslonko.

Hibridni samodejni način in funkcija poudarkov zgodbe

Namerite in sprožite, da zajamete fantastične fotografije in filme s hibridnim samodejnim načinom, ki samodejno zagotovi ostrino, podrobnosti in barve na vsakem posnetku. S funkcijo poudarkov zgodbe lahko ustvarite zabaven videopovzetek dneva ali dogodka.

sx720 hs photography

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih.