Canon HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 omogoča snemanje video posnetkov polne visoke ločljivosti na pomnilniške kartice SDHC, kar je idealno za posnetke, ki jih želite deliti. Številne napredne funkcije, tipalo CMOS z ločljivostjo 8,0 milijona slikovnih pik in procesor DIGIC DV III zagotavljajo vrhunsko kakovost slike.

Prednosti

  • Canonove kamere z visoko ločljivostjo 8,0 milijona slikovnih pik
  • Snemanje na pomnilniško kartico SDHC
  • Takojšnja samodejna izostritev in optični stabilizator velikega dosega
  • Možnosti ročnega upravljanja
  • Kratek video posnetek, zaznavanje obrazov, predsnemanje
  • x.v.Colour in 25p
  • Fotografije z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik
  • Vrhunski zvok
  • Mini napredni priključek
  • Programska oprema za urejanje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon HF S100

Canonove kamere z visoko ločljivostjo


Za vrhunske slike visoke ločljivosti so Canonove kamere z visoko ločljivostjo opremljene s tipalom CMOS z 8,0 milijona slikovnih pik za polno visoko ločljivost, Canonovim video objektivom za visoko ločljivost (premer filtra 58 mm) z 10-kratno optično povezavo in procesorjem DIGIC DV III.

Snemanje na pomnilniško kartico


Snemajte neposredno na visoko zmogljivo pomnilniško kartico SDHC. Na kartico z 32 GB lahko z najučinkovitejšo nastavitvijo shranite več kot 12 ur filmov polne visoke ločljivosti. Za največjo kakovost snemajte s hitrostjo 24 Mb/s. Kartice so idealne za souporabo posnetkov.

Ključne funkcije snemanja


Canonov edinstven sistem takojšnjega samodejnega ostrenja omogoča hitro izjemno natančno izostritev. Optični stabilizator velikega dosega odpravi skoraj vse vrste tresenja kamere in omogoča mirno ročno snemanje.

Napredno upravljanje


S tipko po meri lahko aktivirate eno od petih spremenljivk, ki jih lahko dodelite tipki za ročno upravljanje, med drugim izostritev, osvetlitev in raven zvoka. Med ostalimi naprednimi kontrolami naj omenimo funkcijo omejitev AGC (samodejen nadzor ojačitve) za povečanje ali omejitev odzivnosti med snemanjem pri šibki svetlobi – s to funkcijo so običajno opremljene samo profesionalne video kamere – funkcijo zebrastih vzorcev, poudarjanja z barvo in izhoda barvnih črt/preizkusnega tona.

Snemanje odličnih video posnetkov je postalo preprosto


Funkcija kratkega video posnetka posamezen film omeji na 4 sekunde, kar je idealno za poznejše sestavljanje na seznamu predvajanja. Urejene video posnetke predvajajte z zvočnim posnetkom po vaši izbiri. Tehnologija zaznavanja obrazov samodejno optimizira nastavitve za popolne posnetke ljudi – kamera zazna do 35 obrazov na sliki. S funkcijo predsnemanja zajamete 3 sekunde dogajanja pred pritiskom gumba za snemanje – tako ne boste nikoli zamudili odločilnega posnetka.

Izberite svojo barvo


DIGIC DV III podpira standard x.v.Color – za globlje, bogatejše odtenke pri predvajanju filmov na združljivih televizorjih visoke ločljivosti. Uporabite kinematografski način 25p za videz tradicionalnih posnetkov in izboljšano snemanje pri šibki svetlobi.

Fotografiranje


Način fotografiranja omogoča zajemanje fotografij v visoki ločljivosti – do 8 milijonov slikovnih pik. V načinu dvojnega posnetka lahko med snemanjem video posnetkov snemate fotografije v ločljivosti 6 milijona slikovnih pik. Funkcija zaporedja fotografij ustvari 25 fotografij iz ene sekunde video posnetka.

Boljši zvok


Vtičnici za mikrofon in slušalke omogočajo zajem in nadzor vrhunskega zvoka. Ročno upravljanje zvoka ponuja še več možnosti.

Razširljiv sistem


Mini napredni priključek omogoča priključitev različne dodatne opreme, med drugim smerni mikrofon in video luč.

Programska oprema


S priloženo programsko opremo PIXELA™, ki je preprosta za uporabo, lahko urejate in delite filme. Canonov zapisovalnik DVD-jev DW-100 (na voljo ločeno) omogoča zapisovanje na DVD-je z enim dotikom gumba.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon HF S100, njegove funkcije in zmožnosti.