Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Kompakten in cenovno ugoden EF-S 55–250 mm f/4-5.6 IS z zmogljivim telefoto objektivom. Stabilizator slike v 4 korakih s samodejnim zaznavanjem obračanja fotoaparata učinkovito preprečuje zameglitev slike pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • Cenovno ugodna leča s telefoto povečavo
  • 88–400 mm ekvivalentna goriščna razdalja
  • Stabilizator slike v 4 korakih s samodejnim zaznavanjem obračanja fotoaparata
  • Element UD
  • Prevleke Super Spectra
  • Krožna zaslonka

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Cenovno ugodna in zmogljiva telefoto povečava


EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS je leča s telefoto povečavo, ki ponuja odlično kombinacijo zmogljivosti in kakovosti slike. Z goriščno razdaljo ekvivalentno 88–400 mm v 35-mm formatu je idealen za fotografe, ki si želijo cenovno ugodno in vsestransko lečo za splošno telefoto fotografiranje.

Stabilizator slike s samodejnim zaznavanjem obračanja fotoaparata


Za odpravljanje učinka tresenja fotoaparata EF-S 55–250 mm f/4-5.6 IS vključuje Canonovo najnovejšo tehnologijo stabilizacije slike za izravnavo v 4 korakih. To omogoča uporabo hitrosti zaslonke, ki so do 4-krat počasnejše, ne da bi to vplivalo na zamegljenost slike. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata samodejno izklopi stabilizator slike v vodoravni ali navpični smeri pri sledenju premikajočih se predmetov.

Element leče UD


EF-S 55–250 mm f/4-5.6 IS uporablja Canonov element leče UD (zelo nizka razpršitev) za odpravljanje učinka kromatične aberacije – za jasne, ostre in kontrastne slike brez obrob v celotnem razponu povečave.

Prevleke Super Spectra


Canonove prevleke Super Spectra preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijajo svetlobo, ki se odbija od tipal digitalnega fotoaparata ali notranjih elementov leč. Prevleke Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv ter ostre in kontrastne slike.

Krožna zaslonka


Za fotografiranje pri popolni odprtosti zaslonke poskrbi krožna zaslonka, ki omogoča gladko in enakomerno zamegljenost ozadja ter poudarek predmetov pri motnjah v ozadju.

Steklo brez svinca


Pri izdelavi fotoaparata EF-S 55–250 mm f/4-5.6 IS je uporabljeno samo okolju prijazno steklo.

Pripomočki


Fotoaparatu EF-S 55–250 mm f/4-5.6 IS je priložen pokrov za lečo in proti prahu. Pokrov za lečo (ET-60) in torbica za lečo (LP1019) sta na voljo med izbirnimi pripomočki.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS, njegove funkcije in zmožnosti.