How I’m using the Canon EOS 2000D to promote my band

KANTAVTOR JOSH GIBBS

Kako s Canonovim fotoaparatom EOS 2000D promoviram svojo glasbeno skupino

Josh Gibbs
Josh Gibbs

Kantavtor


Josh Gibbs ima intuitiven občutek za povezavo med glasbo in sliko izvajalcev. "Med odraščanjem sem vedno oboževal glasbene skupine, ki so bile videti odlične. Na slikah si jih videl veliko prej, kot si slišal njihove pesmi, in prav zaradi teh slik si si želel poslušati njihovo glasbo."

Po ustanovitvi skupine Pin Ups z bratoma Louisom in Jessejem Bakerjem je Josh temeljito razmislil o njihovi vizualni podobi. "Ker smo nova skupina, moramo ljudem pokazati, kaj počnemo in zakaj se nas splača poslušati."

Zavedal se je, da so za privabljanje občinstva ključnega pomena odlične fotografije v družabnih medijih. Vendar ni bil prepričan, da lahko to doseže s telefonom. "Slike niso bile pravilno izostrene, vedno so bile pretemne ali presvetle ... Še posebej kadar smo igrali na čudnih lokacijah ali snemali v studiu," je povedal Josh.

Joshova rešitev je bil Canon EOS 2000D – fotoaparat DSLR, ki zagotavlja dobro kakovost tudi pri šibki svetlobi. Fotoaparata DSLR Josh še nikoli ni preskusil, zato je bil popolnoma navdušen, kako enostavno ga je bilo uporabljati. Kakovost fotografij se mu je zdela odlična.

"Fotoaparat je bil resnično intuitiven – bil je preprost, kot bi uporabljal telefon. Prijel sem ga v roke in začel fotografirati. Kar na enkrat so bile moje fotografije polne podrobnosti, izjemno ostrega in profesionalnega videza."

Povezani članki
Ready for anything: introducing the Canon EOS 850D

CANON EOS 850D

Pripravljeni na vse: predstavljamo vam Canon EOS 850D

Nadgradite svojo fotografijo s tehnologijo DSLR, ki je kos prav vsaki nalogi: Canon EOS 850D.

Get to grips with shutter speed

HITROST ZAKLOPA

Spoznajte skrivnosti upravljanja s hitrostjo zaklopa

Teh 5 osnovnih nasvetov vam bo v pomoč pri usvajanju veščin upravljanja s hitrostjo zaklopa pri zajemanju premikajočih se subjektov in pri izboljšanju veščin fotografiranja hitrega dogajanja.

Sharing memories after the recording session

Josha je skrbelo, da bo s fotoaparatom DSLR deljenje slik oteženo, zato je bil navdušen tudi nad funkcijami povezljivosti. “Fotoaparat EOS 2000D zelo enostavno povežem s svojim telefonom. Nato lahko fotografije pregledam in najboljše objavim neposredno v Instagramu.” Poleg tega je odkril, da je deljenje slik, ko je na poti, prav tako enostavno kot takrat, ko je v studiu. “Fotoaparat pospravim v torbo in ga vzamem z nami – če opazim nekaj zanimivega, želim to deliti čim prej.”

Getting creative in the recording studio, the EOS 2000D captures great shots in low light

Joshu so ustrezale tudi možnosti pripovedovanja zgodb, ki jih ponuja fotoaparat EOS 2000D.

"Všeč mi je snemati zanimive videoposnetke, zato je funkcija kratkega videoposnetka super. Posnamem lahko veliko kratkih videoposnetkov vsakodnevnih stvari, fotoaparat pa jih združi v čudovito kratko zgodbo o vsem, kar se je zgodilo."

Skupina Pin Ups trenutno snema svoj prvi album in Josh uživa, da lahko njihovo snemanje zajame na način, ki je točen in prikliče spomine. “Romantično si zamišljam, da lahko zares ujamem te spomine, da lahko zvoku dam sliko.”

Jesse and Louis tracking the first Pin-ups album. Effortless storytelling, even in tricky light

V želji, da bi posnel fotografije, ki odražajo zvok skupine, je Josh že začel odkrivati ustvarjalne možnosti fotoaparata EOS 2000D. “Zelo mi je všeč možnost zamegljenega ozadja, s katero fotografije delujejo zasanjano in megleno,” je povedal.

Svojo ustvarjalnost pa si želi ponesti dlje. “Nedvomno načrtujem, da bom uporabljal več naprednih funkcij fotoaparata DSLR, mogoče bom preizkusil več različnih objektivov,” je povedal Josh. “Tako kot se je zanimivo poigravati z novimi zvoki, je tudi zelo zabavno preizkušati nove tehnike fotografiranja.”

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse zgodbe

Vas zanima EOS 2000D?

Popoln prvi korak v svet DSLR-a – preprost in intuitiven model za ustvarjanje in deljenje spominov s čudovito zameglitvijo ozadja.

Več informacij

Interested in the EOS 2000D