A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Naredite naslednji korak: nadgradite svojo fotografijo z novim modelom Canon EOS 850D

Spoznajte DSLR, ki bo povzdignil vašo ustvarjalnost na novo raven: Canon EOS 850D. Ne glede na to, ali iščete visokokakovostne popotniške posnetke ali čudovite portrete, ki odražajo prave lastnosti vašega subjekta, vam bo Canon EOS 850D v veliko pomoč pri razvoju vaših fotografskih veščin.

Fotoaparat Canon EOS 850D bo vašo fotografijo dvignil na višjo raven. Opremljen je z vrhunskimi funkcijami, kot so samodejno ostrenje Dual Pixel CMOS, možnost povezave s pametnimi napravami in snemanje filmov v ločljivosti 4K, vse to pa je ljubiteljskim fotografom na voljo po ugodni ceni.

Neverjetno samodejno ostrenje

Samodejno ostrenje fotoaparata EOS 850D je naravnost odlično, zato lahko z njim zajamete čudovite podrobne fotografije, kot je ta portret moškega v tradicionalni maorski obleki med plesom Haka v Novi Zelandiji.
V divjem, robatem okolju potrebujete fotoaparat, ki ga enostavno odnesete s seboj – lahek fotoaparat EOS 850D, ki tehta le 515 gramov, ne bo upočasnil vašega koraka.

Za čudovite pokrajinske fotografije, podrobne posnetke od blizu ali posnetke hitrega dogajanja izberite Canon EOS 850D, ki se bo zlahka kosal z nalogo. S tipalom APS-C s 24,1 MP boste lahko uživali v neverjetni jasnosti, številnih podrobnostih in odlični zmogljivosti – celo pri šibki svetlobi. Fotoaparat se ponaša s hitrim in zanesljivim samodejnim ostrenjem: EOS 850D ponuja samodejno ostrenje Dual Pixel CMOS, samodejno ostrenje s 45 križnimi točkami ter tehnologijo iTR AF za natančno ostrenje in sledenje. To pomeni, da boste želeni posnetek posneli lažje kot kdaj koli prej in to ob vsakem poskusu.

Lahko ohišje

Povezani članki
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

FOTOGRAFIRANJE POKRAJINE

Najboljši namigi za fotografiranje pokrajine

Odkrijte fotografske tehnike, ki vam bodo pomagale, da svoje krajinske fotografije povzdignete na višjo raven.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

POPOTNIŠKA FOTOGRAFIJA

Ogled Seville s fotoaparatom EOS R10

Blogerka Diana Millos odkriva, zakaj je ta ustvarjalni fotoaparat popoln sopotnik na potovanju.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

HITROST ZAKLOPA

Spoznajte skrivnosti upravljanja s hitrostjo zaklopa

Teh 5 osnovnih nasvetov vam bo v pomoč pri usvajanju veščin upravljanja s hitrostjo zaklopa pri zajemanju premikajočih se subjektov in pri izboljšanju veščin fotografiranja hitrega dogajanja.

Z modelom Canon EOS 850D lahko posnamete do sedem sličic na sekundo, zato je popoln za fotografiranje hitrega dogajanja.

Zajemajte spomine na potovanju svojega življenja ali fotografirajte pester dan na deželi – za vse to boste potrebovali lahek fotoaparat, ki vas ne bo upočasnjeval. Canon EOS 850D je izdelan iz robustne aluminijeve zlitine in polikarbonatne smole ter tehta le 515 g. Poleg tega je zelo hiter, sposoben zajeti sedem sličic na sekundo, kar je idealno za fotografiranje divjih živali, športa ali hitrega dogajanja, s katerim boste nedvomno navdušili svoje prijatelje.

Smiselno razporejeni kontrolniki in zgornje kolesce poskrbijo, da je Canon EOS 850D enostaven za uporabo, optično iskalo pa vas poveže neposredno s subjektom.

Video 4K po ugodni ceni

Navdušite prijatelje z osupljivimi prizori s svojih potovanj – EOS 850D povežite s pametno napravo prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi.

Dandanes vedno več fotografov nadgrajuje svoje veščine fotografiranja in snemanja videoposnetkov. Ena od najopaznejših funkcij modela Canon EOS 850D je zmožnost snemanja videoposnetkov v ločljivosti 4K. Če snemate počitnice v tujini, ustvarjate službeni video ali se le spoznavate z videografijo – Canon EOS 850D zmore vse. Ste snemalec videodnevnikov, ki želi nadgraditi svoj komplet? Pri fotografiranju v načinu Live View vam vrtljivi zaslon na dotik ponuja možnost samodejnega ostrenja oči (Eye AF), ki poišče subjektove oči in jim sledi, tudi ko se premikate. DIGIC 8 zagotavlja hitro, odzivno delovanje, 5-osni digitalni stabilizator slike pa zmanjša tresenje fotoaparata med snemanjem filmov. Canon EOS 850D posname fotografije s profesionalno končno obdelavo, a je na voljo po ugodni ceni.

Vzpostavljanje povezave

Fotoaparat Canon EOS 850D lahko povežete s pametno napravo prek povezav Bluetooth® in Wi-Fi, zato lahko posnetke delite v družabnih omrežjih ali jih izvozite neposredno v računalnik. Ta povezljivost pomeni tudi, da lahko uporabite aplikacijo Canon Camera Connect app in prek pametnega telefona fotografirate na daljavo.

Če želite izvedeti več o svojem fotoaparatu – od osnovne uporabe do razvijanja novih fotografskih tehnik – uporabite aplikacijo Canon Photo Companion App. Ko pride čas za tiskanje, slike pošljete neposredno v Canonove kompaktne tiskalnike za fotografije in tiskalnike PIXMA prek brezžične tehnologije.

Canon EOS 850D zagotavlja vsestransko nadgradnjo in ponuja ustvarjalni nadzor. Povzdignite svojo fotografijo na višjo raven z napredno tehnologijo DSLR, s katero boste vsakič dosegli odlične rezultate.

Avtor: Will Salmon

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse zgodbe