Canon EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85 mm f/1.2L USM II je izjemno svetel objektiv z vrhunsko optično zmogljivostjo. Največja odprtost zaslonke meri f/1.2, zato profesionalni fotografi ta objektiv uporabljajo za fotografiranje brez bliskavice pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • Zgradba in optika serije L
  • Velika odprtost zaslonke f/1.2
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka za odlično in enakomerno zameglitev ozadja
  • Posredovanje informacije fotoaparatu o razdalji za sistem bliskavice E-TTL II
  • Mehka torbica in pokrov objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 85mm f/1.2L II USM

Kakovost serije L


EF 85 mm f/1.2L USM II izpolnjuje Canonove visoke standarde za natančno optiko. Serija L je Canonov glavni izbor profesionalnih objektivov in združuje izjemno zmogljivost fotografiranja in izvrstno uporabo z zgradbo, ki je odporna na prah in vlago.

Velika odprtina zaslonke f/1.2


Največja odprtost zaslonke f/1.2 zagotavlja neverjetno hitrost fotografiranja pri šibki svetlobi brez potrebe po uporabi bliskavice. Velika zaslonka omogoči tudi podrobno nadzorovanje globine polja za fotografiranje očarljivih portretov.

Odlična enakomerna zameglitev ozadja


S krožno zaslonko ohišja je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja, če predmete postavite v ospredje z uporabo široke zaslonke.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) uporablja ultrazvočne vibracije za pogon hitrega in skoraj neslišnega samodejnega ostrenja. Izjemno hitra enota CPE in izboljšani algoritmi samodejnega ostrenja dodatno izboljšajo hitrost samodejnega ostrenja. Dober držalni navor zaustavi skupino objektiva za ostrenje brez preseganja. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Premazi Super Spectra


Premazi Super Spectra in oblikovanje elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in povečajo kontrast živahnih visokokakovostnih slik.

Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II


Objektiv vrne informacijo o razdalji sistemu bliskavice E-TTL II v fotoaparatu in tako zagotovi optimalno merjenje bliskavice pri fotografiranju v vsaki situaciji.

Pripomočki


K objektivu EF 85 mm f/1.2L USM II sta priložena pokrov valjastega objektiva in mehka torbica.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 85mm f/1.2L II USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.