Objektivi za EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

Objektiv RF 85mm F1.2L USM ponuja najboljši ustvarjalni potencial za čudovite potrete z vrhunskim ostrenjem in odličnim delovanjem pri šibki svetlobi.

Odličen objektiv za ...

 • Portreti

  Z odlično optično zasnovo, naprednimi premazi objektiva in tehnologijo nastavka RF, ki omogočajo plitko ostrenje in izjemno ostrino, boste pričarali portrete z več podrobnostmi in novo dimenzijo.

 • Ulična fotografija

  Hitro ostrenje visokozmogljivega ultrazvočnega motorja poskrbi, da objektiv ujame subjekt, vi pa boste ostali diskretni in ohranili nadzor na ulici. Z njim ne boste nikoli več zamudili trenutka.

 • Šibka svetloba

  Nadaljujte s snemanjem tudi po sončnem zahodu s hitro in široko zaslonko z največjo odprtostjo f/1,2, s katero boste zajeli vsako podrobnost s popolno ostrino po celotnem okvirju.

Canon Camera

Popolna goriščna razdalja za portrete

Objektiv RF 85mm F1.2L USM ponuja idealno kratko telefoto goriščno razdaljo za čudovite portrete in zagotavlja elegantne rezultate, polne podrobnosti, z odlično perspektivo in brez motenj.

Hiter in svetel z vrhunsko optično natančnostjo

Objektiv s hitro zaslonko F1,2 odlično deluje pri šibki svetlobi ter omogoča neverjetno ostrenje in ustvarjalno izražanje s čudovito zameglitvijo ozadja, brez poslabšanja kakovosti slike.

Canon Camera
Canon Camera

Napredni elementi in premazi objektiva

Objektiv uporablja refrakcijsko optiko modrega spektra (BR), ki negira barvne aberacije, temeljni asferični element objektiva pa odpravlja sferične aberacije, ki nastanejo zaradi velike odprtosti zaslonke.

Kakovost in zaščita pred vremenom ohišja serije L

Odlična zasnova na novo definira kakovost serije L z zaščito pred vremenom in fluorovimi premazi na sprednjih in zadnjih elementih, ki varujejo pred vdorom vode, prahu in praskami.

Canon Camera

Hiter motor USM in obroč za nadzor objektiva

Zaradi visoke hitrosti nastavka RF objektiv RF 85mm F1.2L USM hitro ujame subjekt, obroč za nadzor objektiva pa zagotavlja dodaten nadzor nad nastavitvami.

Na voljo v 2. polovici leta 2019

RF 85mm F1.2L USM DS – edinstven visokozmogljiv objektiv ponuja kombinacijo gladkega neizostrenega zamegljenega ozadja in izjemno hitre zaslonke za ustvarjanje osupljivih portretov.

Canon Camera

Tehnični podatki

 • Največja odprtost zaslonke F1,2

  Za delovanje pri šibki svetlobi in plitko globino polja

 • Optika modrega spektra

  Za najboljši nadzor nad aberacijami

 • Asferični in UD elementi

  Za izjemno ostre slike

 • Motor USM

  Za tekoče, hitro in skoraj neslišno delovanje

 • ASC (premaz Air Sphere)

  Za preprečevanje bleščanja in podvajanja slik

 • Obroč za nadzor objektiva

  Za dodaten nadzor nad nastavitvijo ISO, zaslonko in zaklopom

Kaj dobite v škatli?

 • Objektiv RF 85mm F1.2L USM

 • Sončna zaslonka ET-89

 • Pokrov za objektiv E-82II

 • Protiprašni pokrov za objektiv RF

 • Mehka torbica LP1424

V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

V rokah profesionalcev

V rokah profesionalcev. Odkrijte, kako se objektiv RF 85mm F1.2L USM odziva v najrazličnejših fotografskih okoliščinah v rokah Canonovih profesionalcev.

 • Ustvarjalni portreti s Canonovim RF 85mm

  Profesionalna fotografinja Rosie Hardy razkriva zgodbo o prvem portretnem fotografiranju s Canonovim fotoaparatom EOS R in objektivom RF 85mm F1.2L USM.

 • Potreti nevest z objektivom RF 85mm F1.2L USM

  Poročna fotografinja in Canonova ambasadorka Félicia Sisco govori o fotografiranju editorialnih portretov nevest z objektivom RF 85mm F1.2L USM.

Canon Camera

Pripomočki za objektive

Izboljšajte perspektivo s Canonovimi pripomočki za objektive. Z našo zbirko pokrovov, kovčkov in torbic za objektiv bodo vaši objektivi varni in zaščiteni med posameznimi uporabami. Naše sončne zaslonke in filtri za objektiv so posebej zasnovani za zaščito in podporo vašega objektiva v najrazličnejših delovnih pogojih, na primer ščitijo pred odvečno svetlobo ali omogočajo boljše posnetke divjine od blizu.

Telefoto objektivi

S telefoto objektivi lahko z razdalje posnamete športne prizore in divji živalski svet, ne da bi zmotili dogajanje. Raziščite ponudbo telefoto objektivov Canon in se prepustite ustvarjalnosti.
Več informacij

Povezani izdelki