Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Ta hiter telefoto objektiv serije L z napredno optično tehnologijo združuje vse najboljše lastnosti in je popolna izbira za ustvarjalno portretno fotografijo.

Zajemajte neverjetno podrobne portrete in povejte svojo zgodbo

Hiter portretni objektiv zagotavlja jasne, ostre slike z neverjetnim kontrastom in barvami z vsemi podrobnostmi, zato je popolna izbira za tipala visoke ločljivosti. Premaz Air Sphere (ASC) preprečuje podvajanje slike in učinek bleščanja, velika zaslonka f/1,4 pa ustvarja majhno globino polja.

Ogled celotnih specifikacij

Canon_Side_Without_Cap

Velika in svetla zaslonka za odlično ostrenje v vseh svetlobnih pogojih

Hitra zaslonka f/1,4 omogoča natančno ostrenje in hitrejše hitrosti zaklopa tudi pri šibki svetlobi. Majhna globina polja, ki jo prinaša največja odprtost zaslonke, zagotavlja čudovit učinek zamegljenosti ter omogoča dodatno globino portretnih fotografij.

Large, bright aperture

Gladka in natančna 4-stopenjska stabilizacija

Zahtevne svetlobne razmere lahko fotografijo pokvarijo ali pa jo poudarijo. 4-stopenjska stabilizacija pomaga odpravljati tresenje fotoaparata in fotografom ter filmskim ustvarjalcem prinaša prednost pri delu v zahtevnih pogojih, ko jo najbolj potrebujejo.

Dancing_in_the_rain

Odzivno, hitro in natančno samodejno ostrenje za neverjetno prilagodljive možnosti ostrenja

Objektiv z najnovejšo tehnologijo samodejnega ostrenja se odziva hitro in natančno ter omogoča skoraj neslišno ostrenje. Z jasnimi oznakami za ostrenje in popolno združljivostjo samodejnega ostrenja z vsemi sistemi EOS je ta objektiv popoln spremljevalec fotografov in filmskih ustvarjalcev.

Dance_Couple

Trpežno ohišje, izjemna odpornost na vremenske pogoje, popolna združljivost

Trpežno ohišje s sprednjim delom z blaženjem udarcev zagotavlja izjemno zmogljivost v vseh pogojih. Fluorovi premazi na sprednjih in zadnjih elementih objektiva ščitijo pred prahom in vlago, natančne oznake za razdaljo pa omogočajo izračune E-TTL pri uporabi bliskavice.

Angled_Shot

Ko se umetnost poveže z zmogljivostjo

Delovanje fotoaparata je odvisno od objektiva in vsi objektivi serije L se ponašajo z najvišjo stopnjo zmogljivosti. Objektiv prinaša popolno združljivost samodejnega ostrenja s tipali samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, zato lahko pričakujete vrhunske rezultate tako pri zajemanju fotografij kot pri snemanju videoposnetkov.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Tehnični podatki

85 mm

Goriščna razdalja

f/1,4

Največja odprtost zaslonke

4 koraki

Stabilizator slike

Krožni USM

Samodejno ostrenje

88,6 x 105,4

najv. premer x dolžina (mm)

950

Teža (g)

Ogled celotnih specifikacij

Slant_Without_Cap

Poglejte skozi oči in objektiv Canonovih pripovedovalcev zgodb

EF 85mm f/1.4L IS USM je izjemno vsestranski objektiv, primeren za različne načine uporabe. Canonovi pripovedovalci zgodb ujamejo vse, od čudovitih in ostrih portretov do hitrih dogajanj, pri tem pa vedno s seboj vzamejo ta objektiv.

Wide Angle Lens

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.

Več informacij

Awards

Dodatna oprema

Povezani izdelki