Canon Nastavek EF-EOS M

Nastavek EF-EOS M

Z majhnim in lahkim nosilcem EF-M lahko na fotoaparat EOS M pritrdite kateri koli objektiv iz Canonovih obsežnih družin EF in EF-S – vključno s specializiranimi objektivi, kot sta makro in ribje oko.

Prednosti

  • Majhen in lahek nosilec EF-M za fotoaparate EOS M
  • Združljivost s celotno družino
  • Odstranljiv nastavek za stativ

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Nastavek EF-EOS M

Majhen in lahek nosilec EF-M


Nastavek EF-EOS M je podobno kot fotoaparat EOS M majhen in lahek, zato ga lahko vedno vzamete s seboj. Omogoča vam, da na nosilec EF-M na fotoaparatu EOS M pritrdite kateri koli objektiv iz Canonove obsežne družine EOS in se povežete s svetom ustvarjalnih možnosti.

Združljiv s celotnima družinama objektivov Canon EF in EF-S


Razširite sistem EOS M in raziščite svojo ustvarjalnost. Nastavek EF-EOS M vam daje popoln dostop do celotnih družin objektivov Canon EF in EF-S, da lahko uporabljate obstoječe objektive in preizkusite nove, s katerimi lahko ustvarite posnetke, ki jih želite. Obsežna družina vključuje objektive s fiksnim ostrenjem in povečavo, ki pokrivajo žariščno razdaljo od 8 do 800 mm. Z njimi lahko zajamete vse od osupljivih širokih pokrajin do prelepih približanih telefoto posnetkov oddaljenih divjih živali. Preizkusite lahko tudi specializirane objektive, kot sta makro, s katerim lahko zajamete izjemne povečane posnetke skritih podrobnosti iz vsakodnevnega življenja, in ribje oko, s katerim lahko ustvarite edinstvene fotografske učinke.

Odstranljiv nastavek za stativ


Nastavek EF-EOS M vključuje odstranljiv nastavek, s katerim lahko težje objektive postavite na stativ, da zagotovite popolno ravnotežje fotoaparata in čudovite slike z manj meglenosti.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Nastavek EF-EOS M, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products