Objektivi za EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Ta lahek nastavek omogoča pritrditev katerega koli objektiva EF na fotoaparat EOS M brez znižanja kakovosti in hitrosti.

Prednosti

 • Majhen in lahek nosilec EF-M za fotoaparate EOS M

 • Združljivost s celotno družino

 • Odstranljiv nastavek za stativ

Podrobne značilnosti

 • Majhen in lahek nosilec EF-M

  Nastavek EF-EOS M je podobno kot fotoaparat EOS M majhen in lahek, zato ga lahko vedno vzamete s seboj. Omogoča vam, da na nosilec EF-M na fotoaparatu EOS M pritrdite kateri koli objektiv iz Canonove obsežne družine EOS in se povežete s svetom ustvarjalnih možnosti.

 • Združljiv s celotnima družinama objektivov Canon EF in EF-S

  Razširite sistem EOS M in raziščite svojo ustvarjalnost. Nastavek EF-EOS M vam daje popoln dostop do celotnih družin objektivov Canon EF in EF-S, da lahko uporabljate obstoječe objektive in preizkusite nove, s katerimi lahko ustvarite posnetke, ki jih želite. Obsežna družina vključuje objektive s fiksnim ostrenjem in povečavo, ki pokrivajo žariščno razdaljo od 8 do 800 mm. Z njimi lahko zajamete vse od osupljivih širokih pokrajin do prelepih približanih telefoto posnetkov oddaljenih divjih živali. Preizkusite lahko tudi specializirane objektive, kot sta makro, s katerim lahko zajamete izjemne povečane posnetke skritih podrobnosti iz vsakodnevnega življenja, in ribje oko, s katerim lahko ustvarite edinstvene fotografske učinke.

 • Odstranljiv nastavek za stativ

  Nastavek EF-EOS M vključuje odstranljiv nastavek, s katerim lahko težje objektive postavite na stativ, da zagotovite popolno ravnotežje fotoaparata in čudovite slike z manj meglenosti.