Canon Nastavek EF-EOS M

Nastavek EF-EOS M

Z majhnim in lahkim nosilcem EF-M lahko na fotoaparat EOS M pritrdite kateri koli objektiv iz Canonovih obsežnih družin EF in EF-S – vključno s specializiranimi objektivi, kot sta makro in ribje oko.

Prednosti

  • Majhen in lahek nosilec EF-M za fotoaparate EOS M
  • Združljivost s celotno družino
  • Odstranljiv nastavek za stativ

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Nastavek EF-EOS M

Majhen in lahek nosilec EF-M


Nastavek EF-EOS M je podobno kot fotoaparat EOS M majhen in lahek, zato ga lahko vedno vzamete s seboj. Omogoča vam, da na nosilec EF-M na fotoaparatu EOS M pritrdite kateri koli objektiv iz Canonove obsežne družine EOS in se povežete s svetom ustvarjalnih možnosti.

Združljiv s celotnima družinama objektivov Canon EF in EF-S


Razširite sistem EOS M in raziščite svojo ustvarjalnost. Nastavek EF-EOS M vam daje popoln dostop do celotnih družin objektivov Canon EF in EF-S, da lahko uporabljate obstoječe objektive in preizkusite nove, s katerimi lahko ustvarite posnetke, ki jih želite. Obsežna družina vključuje objektive s fiksnim ostrenjem in povečavo, ki pokrivajo žariščno razdaljo od 8 do 800 mm. Z njimi lahko zajamete vse od osupljivih širokih pokrajin do prelepih približanih telefoto posnetkov oddaljenih divjih živali. Preizkusite lahko tudi specializirane objektive, kot sta makro, s katerim lahko zajamete izjemne povečane posnetke skritih podrobnosti iz vsakodnevnega življenja, in ribje oko, s katerim lahko ustvarite edinstvene fotografske učinke.

Odstranljiv nastavek za stativ


Nastavek EF-EOS M vključuje odstranljiv nastavek, s katerim lahko težje objektive postavite na stativ, da zagotovite popolno ravnotežje fotoaparata in čudovite slike z manj meglenosti.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Nastavek EF-EOS M, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.