Canon MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Hiter tiskalnik za manjše pisarne z vgrajeno povezavo Wi-Fi in Ethernet ter tiskanjem iz mobilnih naprav in oblaka. Ima funkcijo 2-stranskega tiskanja in visoko zmogljive črnilne vložke za učinkovito in visokokakovostno tiskanje poslovnih dokumentov.

iB4050_Detail

Prednosti

  • Tiskalnik za velike količine in z dvema kasetama za 250 listov je namenjen za manjše pisarne z veliko dela.
  • S hitrim prvim natisom in hitrostjo tiskanja 15 barvnih in 23 črno-belih strani na minuto ne boste nikoli več čakali na dokumente.
  • Povezavi Wi-Fi in Ethernet: tiskajte iz računalnika, pametnega telefona, tabličnega računalnika in storitev v oblaku.
  • Črnilne vložke XL lahko zamenjate vsakega posebej in omogočajo tiskanje do 2500 črno-belih in 1500 barvnih strani.
  • Odporno in izjemno gosto dvojno črnilo je optimalno za poslovno tiskanje, zato bodo vaši dokumenti kakovostno natisnjeni.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon MAXIFY iB4050

Hiter tiskalnik za manjše pisarne


Bodite produktivni in povezani, saj je ta robustni in hitri tiskalnik zasnovan za manjše pisarne in je s približno 250–1500 natisi mesečno izjemno produktiven. Je popoln sodelavec v pisarni, saj ima povezavi Wi-Fi in Ethernet, profesionalno kakovost tiskanja in funkcijo nadzora uporabe, da boste mirneje spali.

Hitro tiskanje dokumentov


Nikoli več ne boste čakali, da se poslovni dokumenti natisnejo. Poleg hitrosti tiskanja dokumentov A4 po standardu ISO, ki znaša 23 črno-belih ali 15 barvnih slik na minuto, omogoča tiskalnik tudi podobno hiter prvi natis, ki ga ustvari v približno 7 sekundah.

Poslovna kakovost


Odporna in izjemno gosta dvojna črnila omogočajo ostre natise besedila in živahne barve. Pigmentna črnila so izjemno odporna, zato s časom ne zbledijo. So tudi odporna na označevalce in drgnjenje in so tako popolna izbira za visokokakovostne poslovne dokumente.

Stroškovna učinkovitost


S črnilnimi vložki XL lahko natisnete do 2500 črno-belih in 1500 barvnih strani dokumentov A4. Črnilne vložke lahko zamenjate posamično in tako poskrbite za najvišjo produktivnost ter zmanjšate količino odpadkov. Paket z več barvnimi kartušami A 4 vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovite rezultate.

Še višja produktivnost, kadar jo potrebujete


Z dvema kasetama z veliko kapaciteto 250 listov boste porabili manj časa za nalaganje papirja, s samodejnim 2-stranskim tiskanjem pa boste lahko enostavno natisnili dokumente s profesionalnim videzom ter tako zmanjšali porabo papirja.

Povezljivost


Program MAXIFY Cloud Link omogoča neposredno tiskanje iz priljubljenih storitev v oblaku, kot so Evernote, Dropbox, OneDrive ali Google Drive, z uporabo pametnega telefona in programa MAXIFY Printing Solutions. Podprti sta tudi funkciji Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY iB4050, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 7 sekundah

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Uporabljajte brezžično in delite

500 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

Auto 2-sided Print

Samodejno obojestransko tiskanje

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

High Page Yield

Učinkovita črnila XL

MAXIFY Cloud Link

Tiskanje iz storitev v oblaku

Smartphone and Tablet print

Program MAXIFY Printing Solutions

  • MAXIFY iB4050
  • Napajalni kabel
  • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
  • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
  • Navodila