MAXIFY MB5050

Hitra večnamenska naprava za manjše pisarne z večjo količino dela. Opremljena je s samodejnim podajalnikom dokumentov, 2-stranskim tiskanjem, nadzorom in upravljanjem uporabe ter zmogljivo povezavo s pametnim telefonom in storitvami v oblaku.

MB5050

Prednosti

 • Hitra in zmogljiva večnamenska naprava za manjše pisarne s funkcijami tiskanja, kopiranja, skeniranja in pošiljanja faksov.
 • S hitrim prvim natisom in hitrostjo tiskanja 15 barvnih in 23 črno-belih strani na minuto ne boste nikoli več čakali na dokumente.
 • Povezavi Wi-Fi in Ethernet: tiskajte iz računalnika, pametnega telefona, tabličnega računalnika in storitev v oblaku in skenirajte v te naprave in storitve.
 • Vgrajena sta samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov in kaseta za 250 listov.
 • Črnilne vložke XL lahko zamenjate vsakega posebej in omogočajo tiskanje do 2500 črno-belih in 1500 barvnih strani.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon MAXIFY MB5050

Večnamenska naprava za manjše pisarne


Bodite produktivni in povezani, saj je ta robustna večnamenska naprava zasnovana za manjše pisarne z večjimi obsegi dela in omogoča od 250 do1500 natisov mesečno. Je popoln sodelavec v pisarni, saj ima povezavi Wi-Fi in Ethernet, profesionalno kakovost tiskanja in funkcijo nadzora uporabe, da boste mirneje spali.

Hitro tiskanje dokumentov


Nikoli več ne boste čakali, da se poslovni dokumenti natisnejo. Poleg hitrosti tiskanja dokumentov A4 po standardu ISO, ki znaša 23 črno-belih ali 15 barvnih slik na minuto, omogoča tiskalnik tudi podobno hiter prvi natis, ki ga ustvari v približno 7 sekundah.

Poslovna kakovost


Odporna in izjemno gosta dvojna črnila omogočajo ostre natise besedila in živahne barve. Pigmentna črnila so izjemno odporna, zato s časom ne zbledijo. So tudi odporna na označevalce in drgnjenje in so tako popolna izbira za visokokakovostne poslovne dokumente.

Stroškovna učinkovitost


S črnilnimi vložki XL lahko natisnete do 2500 črno-belih in 1500 barvnih strani dokumentov A4. Črnilne vložke lahko zamenjate posamično in tako poskrbite za najvišjo produktivnost ter zmanjšate količino odpadkov. Paket z več barvnimi kartušami A 4 vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovite rezultate.

Zanesljiva produktivnost


S kaseto za 250 listov papirja, vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov in velikim barvnim zaslonom na dotik bo vsako opravilo enostavno, tudi skeniranje in kopiranje dokumentov z več stranmi. Za še bolj profesionalen način uporabe in varčevanje s papirjem je na voljo tudi enostavno dvostransko tiskanje.

Povezljivost


Program MAXIFY Cloud Link omogoča tiskanje iz priljubljenih storitev v oblaku, kot so Evernote, Dropbox, OneDrive ali Google Drive, neposredno z zaslona tiskalnika ali z uporabo pametnega telefona in programa MAXIFY Printing Solutions. Podprte so tudi funkcije: skeniranje v e-pošto, skeniranje v oblak, Apple AirPrint in Google Cloud Print.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY MB5050, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 7 sekundah

50-sheet ADF

Samodejno kopiranje več strani

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Uporabljajte brezžično in delite

250 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

Scan to Cloud

Prenos dokumentov v storitve v oblaku*

Touch Screen

7,5 cm zaslon na dotik, enostaven za uporabo

Scan to USB Memory

Skeniranje v pomnilnik USB

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

 • MAXIFY MB5050
 • Napajalni kabel
 • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
 • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Navodila
 • Kabel za telefonsko linijo in za faks