Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

S to brezžično večnamensko napravo lahko preprosto tiskate, kopirate in skenirate kjer koli v hiši. S kompaktnim ohišjem in samodejnim obojestranskim tiskanjem podpira tudi pametne telefone in Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Prednosti

  • Brezžična večnamenska naprava: tiskanje, kopiranje in skeniranje
  • Mobilno tiskanje in podpora za Apple AirPrint
  • Preprosto in učinkovito tiskanje iz spleta
  • Natisnite več z izbirnimi kartušami XL
  • Varčevanje papirja s samodejnim obojestranskim tiskanjem
  • Hitro tiskanje dokumentov in fotografij
  • Programska oprema My Image Garden
  • Samodejni vklop in izklop

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MG3250

Kompaktna brezžična večnamenska naprava


Ta večnamenska naprava z brezžično povezljivostjo omogoča preprosto tiskanje iz računalnika in mobilnih naprav iz katerega koli prostora v hiši. Elegantno in kompaktno ohišje FastFront poenostavi nalaganje papirja in zamenjavo črnila. Je tiskalnik, kopirni stroj in skener, ki je kot nalašč za tiste, ki želite vsakodnevno funkcionalnost.

Podpora za pametne telefone in tablične računalnike


Canonov program Easy-PhotoPrint zagotavlja prilagodljivost tiskanja iz mobilnih naprav in celo skeniranja v njih, kjer koli v hiši že ste. S podporo za Apple AirPrint lahko fotografije, e-poštna sporočila, spletne strani in druge dokumente natisnete neposredno iz naprav iPhone, iPad in iPod touch.

Natisnite več za manj


Kartuše XL FINE imajo večjo kapaciteto, zato menjavanje črnila ni tako pogosto. Zagotavljajo občutno več natisov kot standardne kartuše. Kartuše XL so bolj stroškovno učinkovite in vam omogočajo, da prihranite do 50 % na stran – popolno, če tiskate pogosto.

Varčevanje s papirjem


S samodejnim obojestranskim tiskanjem boste prihranili papir, obenem pa ustvarjali dokumente profesionalnega videza. Za pametno tiskanje samo želenih delov spletnih strani uporabite vtičnik Easy-WebPrint EX. Omogoča preprosto obrezovanje informacij s spletnih strani in združevanje vseh na eno stran. Tako je tiskanje zares učinkovito.

Hitro in kakovostno tiskanje


Sistem kartuš FINE omogoča hitro tiskanje podrobnih dokumentov. Tiskajte kakovostne dokumente in fotografije z visoko hitrostjo 9,2 črno-bele ali 5,0 barvne slike velikosti A4 na minuto po standardu ISO ESAT in ustvarite fotografijo brez obrobe velikosti 10 x 15 cm v približno 44 sekundah. Ustvarite barvno kopijo velikosti A4 v približno 20 sekundah.

Programska oprema My Image Garden


En komplet orodij, ki ponuja preprosto tiskanje fotografij, skeniranje in dostop do spletnih storitev, kot je CREATIVE PARK PREMIUM. Z možnostmi organiziranja fotografij, vključno s prepoznavanjem obrazov, bo poiskal fotografije v računalniku, tudi tiste pozabljene, in jih združil v odlične izdelke za tiskanje. Omogoča tudi preprosto skeniranje v storitve v oblaku in ustvarjanje PDF-jev.

Tiskanje neposredno s Facebooka


Program Print Your Days vam omogoča tiskanje vaših fotografij in fotografij prijateljev neposredno s Facebooka. Uporabite različne učinke ali ustvarite osupljive kolaže največ petih fotografij na eni strani, za katero lahko izberete eno od mnogih ozadij.

Varčevanje z energijo


Znižajte porabo energije s samodejnim izklopom, ki izklopi tiskalnik, če ga ne uporabljate določeno obdobje. Samodejni vklop ga spet vklopi, ko začnete tiskati.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MG3250, njegove funkcije in zmožnosti.

Convenient and easy to replace

Priročno in preprosto za zamenjavo

Micro ink droplets for precise print

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

High resolution photo printing

Tiskanje fotografij v visoki ločljivosti

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Compact design and easy operation

Kompaktna zasnova in preprosta uporaba

Print images from your movies

Tiskanje slik iz filmov

Smart web printing

Pametno spletno tiskanje

High resolution scanning

Skeniranje v visoki ločljivosti

Facebook photo printing

Tiskanje fotografij s Facebooka

One-stop creative software

Celovita ustvarjalna programska oprema