Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Elegantna večnamenska naprava prinaša tiskanje, skeniranje in kopiranje visoke kakovosti. Za uporabo preprosta programska oprema vam omogoča, da prevzamete nadzor nad spletnim tiskanjem ter organizirate in tiskate fotografije.

PIXMA MP230

Prednosti

  • Vse v enem: tiskanje, kopiranje in skeniranje
  • Preprosta nastavitev in uporaba
  • Hitro tiskanje dokumentov in fotografij
  • Natisnite več z izbirnimi kartušami z visokim izkoristkom
  • Preprosto in učinkovito tiskanje iz spleta
  • Programska oprema My Image Garden
  • Program za tiskanje fotografij s Facebooka

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PIXMA MP230

Priročna večnamenska naprava


Elegantna večnamenska naprava s priročnim sistemom kartuš FINE, ki je popolna za vsakodnevno tiskanje, kopiranje in skeniranje. S hitrostmi tiskanja 7,0 črno-bele in 4,8 barvne slike velikosti A4 na minuto po standardu ISO ESAT vam ne bo več treba čakati, da se dokumenti natisnejo. Barvni dokument velikosti A4 lahko skenirate v približno 14 sekundah in ga kopirate v približno 30 sekundah.

Kakovost FINE


Tiskalna glava FINE z velikostmi kapljic črnila tudi samo 2 pl in največjo ločljivostjo 4800 dpi zagotavlja kakovostne natise z visoko ravnijo podrobnosti. Sistem hibridnih črnil ChromaLife100+ zagotavlja obstojne slike živih barv in ostro besedilo.

Prihranite denar za črnila


Natisnite več za manj s stroškovno učinkovitimi kartušami PG-512 in CL-513 z visokim izkoristkom. Zagotavljajo občutno več natisov kot standardne kartuše in s tem daljša obdobja med zamenjavami kartuš – popolno, če tiskate pogosto.

My Image Garden


Izkoristite celotni ustvarjalni potencial naprav PIXMA z enim kompletom orodij za preprosto tiskanje fotografij, skeniranje in dostop do spletnih storitev. Z njegovimi možnosti organiziranja fotografij, vključno s prepoznavanjem obrazov, boste lahko v računalniku poiskali pozabljene fotografije in jih združili v odlične izdelke za tiskanje.

Tiskanje neposredno s Facebooka


Ujemite žive spomine na nepozabne dogodke s tiskanjem fotografij neposredno s Facebooka. Program Print Your Days vam omogoča, da v enem koraku natisnete vaše fotografije ali fotografije vaših prijateljev s Facebooka in ustvarite čudovite kolaže.

Zajemanje filmskih trenutkov


S tiskanjem filmov v polni visoki ločljivosti lahko natisnete kakovostne fotografije iz videoposnetkov, ki ste jih posneli s Canonovim digitalnim fotoaparatom ali kamero. Izberete lahko posamezne prizore ali pa jih več združite v enega in tako ustvarite neverjetne učinke.

Pametno spletno tiskanje


Tiskanje iz spleta je s programom Easy-WebPrint EX preprosto in učinkovito. Ta vtičnik za Internet Explorer vam omogoča, da izrežete odseke več spletnih strani in jih združite v eno stran in tako natisnete le, kar potrebujete.

Varčevanje z energijo


Samodejni izklop izklopi tiskalnik po izbranem času in tako varčuje z energijo. Ob začetku tiskanja se tiskalnik samodejno vklopi sam. Tehnologija hitrega vklopa pomeni, da je večnamenska naprava pripravljena za uporabo v samo nekaj sekundah po vklopu.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PIXMA MP230, njegove funkcije in zmožnosti.

Convenient and easy to replace

Priročno in preprosto za zamenjavo

Micro ink droplets for precise print

Izjemno majhne kapljice črnila za natančno tiskanje

High resolution photo printing

Tiskanje fotografij v visoki ločljivosti

High resolution scanning

Skeniranje v visoki ločljivosti

Facebook photo printing

Tiskanje fotografij s Facebooka

One-stop creative software

Celovita ustvarjalna programska oprema

Smart web printing

Pametno spletno tiskanje

Quality long lasting photos

Kakovostne in trajne fotografije