Tiskalniki MegaTank

Canon PIXMA G1420

Tehnični podatki

Številka modela
PIXMA G1420
Funkcije
Tiskanje
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Tehnični podatki

 • Notification Image

  Hitrosti tiskanja

 • Notification Image

  Tiskanje fotografij brez obrobe velikosti do A4

 • Notification Image

  4 črnilni vložki z možnostjo preprostega ponovnega polnjenja

 • Notification Image

  Kartuša za vzdrževanje, ki jo je mogoče zamenjati

 • Notification Image

  Tiskanje plakatov

 • Notification Image

  Hibridno črnilo za ostro besedilo in žive fotografije

 • Notification Image

  Črnilni vložki z visokim izkoristkom za neprekinjeno tiskanje

Podrobne specifikacije

Splošne specifikacije

Specifikacije tiskalnika

Kartuše in izkoristki

Opora za papir

Vmesnik

Programska oprema

Fizične lastnosti

 1. Kapljice črnila se lahko nanašajo z natančnostjo 1/4800 palca.
 2. Hitrost tiskanja dokumentov velikosti A4 na navaden papir je izmerjena glede na povprečje pisarniškega testa ESAT v skladu s standardom ISO/IEC 24734.
 3. Hitrost tiskanja dokumentov velikosti A4 na navaden papir je izmerjena glede na povprečje pisarniškega testa ESAT v skladu s standardom ISO/IEC 24734.
 4. Hitrost tiskanja fotografij temelji na privzeti nastavitvi z uporabo standarda ISO/JIS-SCID N2 na Canonov svetleči fotografski papir Plus II in ne vključuje časa obdelave podatkov v gostiteljskem računalniku.
 5. Tiskanje brez obrobe NI mogoče pri teh vrstah papirja: ovojnicah, papirju za visoko ločljivost, nalepkah za majice, fotografskih nalepkah
 6. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 24712 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.
 7. Varčni način zmanjša porabo črnega črnila tako, da zniža gostoto. Natisnete lahko 26 % več strani kot v standardnem načinu.
 8. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 29103 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.
 9. Programska oprema Easy-PhotoPrint Editor zahteva internetno povezavo in je združljiva z naslednjimi operacijskimi sistemi: Microsoft Windows 10 (64-bitna/32-bitna različica), Microsoft Windows 8.1 (64-bitna/32-bitna različica), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bitna/32-bitna različica), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 in Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimalne zahteve za Windows in macOS/Mac OS X: 2 GB RAM-a in zaslon z ločljivostjo 1024x768.
 10. Nekatere funkcije morda niso na voljo v teh operacijskih sistemih. Podrobnosti si oglejte v uporabniškem priročniku ali na spletnem mestu.
 11. Navaden papir (A4, črno-belo). Raven hrupa je izmerjena v skladu s standardom ISO7779.
 12. Tiskanje: pri tiskanju ISO/JIS-SCID N2 (z brizgalnim tiskalnikom) na navaden papir A4 s privzetimi nastavitvami.
 13. Vrednost TEC (običajna poraba električne energije): vrednost TEC je bila izračunana ob predpostavki, da bo enota 5 dni nenehno preklapljala med načinom delovanja, načinom mirovanja in načinom izklopa ter da bo preostala 2 dni v istem tednu bodisi v načinu mirovanja bodisi izklopljena. Vrednost TEC tega izdelka je izračunala družba Canon sama s pomočjo meritvenega postopka TEC, ki ga ureja Mednarodni program ENERGY STAR.