Professional features

XF705

Profesionalne funkcije

4-palčni vrtljiv zaslon na dotik

Model XF705 z velikim zaslonom LCD na dotik ločljivosti 1,23 milijona slikovnih pik z močno osvetljenostjo lahko podpira natančno ostrenje, hkrati pa vrtljivi zaslon enostavno gledate iz različnih položajev.

4-inch vari-angle touchscreen

Udobna namestitev na ramo in prilagodljivo držalo

Nova odstranljiva blazinica za ramo in bolj naravno nameščen/prilagodljiv ročaj s preklopnim stikalom za povečavo v stilu za predvajanje pripomore k boljši stabilnosti in manjši utrujenosti pri daljših snemanjih.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Gama v širokem dinamičnem obsegu

Gama v širokem dinamičnem obsegu preprosto stisne osvetljena območja in ponudi širok dinamičen razpon. Tako omogoči čudovit odtenek kože in brezhibne prehode med odtenki.

Wide DR gamma(normal)

Običajna

Wide DR gamma(wide)

Gama v širokem dinamičnem obsegu


4-kanalni digitalni zvok

Model XF705 podpira 2x zamenljiva standarda AES/EBU, analogne vmesnike XLR in 4-kanalni zvok, s čimer omogoča profesionalne zmožnosti zvoka.

4 Channel digital audio

Dve kartici SD

Model XF705 ima 2 reži za kartice SD, kar omogoča istočasno ali preusmerjevalno snemanje.

Dual SD cards

Vgrajeni filtri ND

Notranji filter ND uporablja stolpični mehanizem, ki uporabniku omogoča izbiro med tremi gostotami (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), s čimer se lahko globina polja prilagodi s pomočjo zaslonke, hkrati pa se vzdržuje nenehna osvetljenost.

Built-in ND filters

Možnosti daljinskega upravljanja

Videokamero upravljajte brezžično prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika z brskalnikom za oddaljeno upravljanje ali Canonovega žičnega daljinskega upravljalnika RC-V100 za hiter nadzor vseh funkcij videokamere na dolge razdalje.

Remote control options

Infrardeče snemanje

Model XF705 vsebuje infrardeč način (možna izravnava zelene/bele), s katerim lahko video vsebino zajamete v pogojih z malo ali brez osvetlitve okolja.

Povezani izdelki