imaging-for-empowerment

Ustvarjanje slik za vedno

Ljudem omogočamo, da izkoristijo moč vizualnega pripovedovanja zgodb in s tem sprožijo pozitivne družbene spremembe.

Pripovedovanje zgodb za
novo generacijo

Kot globalno podjetje na področju obdelave slik nosimo odgovornost, da opolnomočimo naslednjo generacijo – pomagamo jim pri razvoju veščin, spodbujanju njihove strasti do fotografije in navdihovanju z močjo pripovedovanja zgodb prek slike.


Opremimo jih z veščinami, orodji in platformami, ki jih potrebujejo, da svoje zgodbe delijo s svetom ter ustvarjajo nove priložnosti zase in druge člane njihovih skupnosti.

Najnovejše zgodbe

Spodbujanje mladih

Slike imajo lahko neverjetno moč. Z njimi se lahko povežete z občinstvom in pripeljete nove ljudi v svoj svet. Z ogledom naslednjih videoposnetkov boste spoznali naš program za mlade, ki mladim daje vizualen glas, da posredujejo trajnostne razvojne cilje Združenih narodov, in projekt Miraisha, ki podpira ustvarjanje delovnih mest na področju profesionalne fotografije in tiskarskega sektorja, tako da izobražuje mlade odrasle v Afriki.

young-people-programme

Galerija Ustvarjanje slik za vedno

Oglejte si nekatere slike z močnim sporočilom, ki so nastale med Canonovimi mednarodnimi delavnicami.

Ogled slik

Koledar dogodkov

Canonovi dogodki ljudem po vsem svetu omogočajo, da ustvarjajo in delijo svoje zgodbe ter tako pripomorejo k izboljšanju svojih življenj in svojih skupnosti.

Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi programi novinarske fotografije, v katerih se združujejo in slavijo pomembne zgodbe in ljudje, ki so odgovorni, da jih povedo; to je naš cilj za oblikovanje in navdih novinarskih fotografov bodočnosti.

canon-pro-visa

Visa pour l’image

Canon podpira dogodek Visa pour l’image, en največjih festivalov za fotografske novinarje na svetu, ki ga prirejajo že več kot 30 let. Nudimo tedenske tečaje usposabljanja za študente s področja medijev s celotne Evrope ter jim pomagamo pripovedovati najrazličnejše zgodbe – od tistih o konfliktih in naravi do zgodb o ljudeh in okolju.

Več informacij

opening-world-press-photo

World Press Photo

Canon podpira World Press Photo že 26 let. Od tega 25 let sponzoriramo Joop Swart Masterclass za prepoznavanje nadarjenih pripovedovalcev vizualnih zgodb. Ponujamo tudi priložnosti za enoletna ambasadorstva za tiste, ki lahko predstavijo najvplivnejše zgodbe, ki ustvarjajo spremembe.

Več informacij