multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Številne možnosti konfiguracije

Nova zasnova Cinema EOS, ki je opremljena z intuitivnimi upravljalnimi elementi in vgrajeno ploščo, na katero lahko pritrdite izbirno profesionalno dodatno opremo, ki omogoča nastavitev različnih konfiguracij za želen posnetek.

Glavna filmska kamera

Filmska kamera polne velikosti za studijske ali ročne konfiguracije z vgrajeno ploščo za enostavno namestitev dodatne opreme in uravnoteženost.

primary-cinema-camera

Nastavek za objektiv EF ali PL

Velika ponudba objektivov Canon EF (tako objektivi cinema/cine servo kot objektivi za fotoaparate) in možnost uporabe objektivov PL s podporo Cooke /i (na voljo je možnost zamenjave nastavka za objektiv).

Več informacij

ef-pl-lens-mount

Konfiguracija produkcije

Izbirni nastavki B4 (MO-4E & MO-4P) za nastavke EF in PL in priključek z 12 nožicami omogočajo, da 2/3-palčne objektive Servo za televizijsko produkcijo napaja in nadzira videokamera.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Profesionalno iskalo polne visoke ločljivosti

EVF-V70 je vrhunsko iskalo polne visoke ločljivosti OLED, ki omogoča pomoč pri prikazu, funkcijo za neprave barve in simuliran pogled HDR.

Hiter dostop do uporabniškega vmesnika

Uporabniku prijazna nadzorna plošča s šestimi gumbi z intuitivnim in preprostim uporabniškim vmesnikom zagotavlja hiter dostop do pogosto uporabljenih funkcij videokamere.

Quick access user interface

Nadzorna plošča asistenta kamere

Izbirna enota za daljinsko upravljanje OU-700 poustvarja hiter dostop do uporabniškega vmesnika in omogoča, da asistent kamere spreminja nastavitve na desni strani kamere ali več kot 10 m oddaljen od nje prek podaljška.

Camera assistant control panel

Izhodi za napajanje dodatne opreme

Napajanje dodatne opreme videokamere poteka prek 12- in 24-voltnih izhodnih terminalov, ki so na sprednjem delu videokamere.

Accessory power outputs

Raziščite druge prednosti