Multiple recording formats with high frame rates
alt text goes here

Številni formati snemanja z visokimi hitrostmi sličic

Z izbirnim snemalnikom CODEX CDX-36150 snemajte posnetke v formatu RAW, ki imajo visoko hitrost sličic, ali snemajte v notranji pomnilnik v formatih ProRes ali XF-AVC za hitrejši potek dela.

Snemanje v 4.5K RAW

Snemanje v 4.5K RAW z izbirnim povezljivim snemalnikom CODEX CDX-36150 omogoča 10-/12-bitno snemanje 4K RAW do 120p, snemanje 2K RAW do 240p ali snemanje 4K ProRes do 60p. Na voljo je z možnostjo V-nastavka in zlatega nastavka, ki ustrezata obstoječim sistemom baterije.

4.5K RAW recording

Notranje snemanje ProRes ali snemanje XF-AVC

Omogočeno je notranje snemanje 4K/UHD na kartice CFast 2.0™ v formatih ProRes ali XF-AVC, ki so brez prekodiranja vdelani v profesionalne sisteme NLE, kar prihrani čas produkcije in denar.

Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

Visoka hitrost sličic

Videokamera C700 vključuje možnosti z visoko hitrostjo sličic s snemanjem 4K RAW do 4K/120p in 4.5K/100p. Poleg tega je mogoče tudi snemanje 2K v polni visoki ločljivosti do 120p ali 2K(obrezovanje)/240p.

Začasne datoteke in preusmerjevalno snemanje

Reža za kartico SD omogoča snemanje 8-bitne začasne datoteke 4:2:0 v XF-AVC za takojšnje urejanje. Na kartico SD lahko zajamete tudi fotografije, metapodatke, menije in druge informacije.

Dve reži za kartico CFast omogočata tako sočasno varnostno kopiranje kot tudi preusmerjevalno notranje snemanje.

Proxy file and relay recording

Raziščite druge prednosti