Birdwatching binoculars
alt text goes here

DALJNOGLEDI
ZA OPAZOVANJE PTIC

Visokozmogljivi daljnogledi za opazovanje ptic in divjih živali.

Canonova kakovost in zmogljivost

Vsi naši daljnogledi za opazovanje ptic se ponašajo s Canonovo natančno optiko in optičnim stabilizatorjem slike za udobno in sproščujoče opazovanje ptic dlje časa.

Približajte se dogajanju

Naši daljnogledi z od 8- do 10-kratno povečavo zagotavljajo vsestransko prenosnost za opazovanje ptic v prostem času. Svetlejši daljnogledi s to povečavo so dobra izbira za opazovanje pri šibki svetlobi, modeli z 12- in 14-kratno povečavo pa so odlični za opazovanje manjših ptic ali oddaljenih divjih živali.*

8x to 10x binocular

Uživajte v svetlejšem pogledu

Daljnogled, ki zbere več svetlobe, omogoča svetlejši pogled. Naši daljnogledi 10x42L IS WP imajo vrhunsko optiko serije L in zagotavljajo svetlo vidno polje, zaradi česar so idealna izbira za opazovanje ptic pri zatemnjeni ali šibki svetlobi.

10x42L IS WP binoculars

Izjemno stabilen pogled

Uživajte v izjemno stabilnem pogledu z daljnogledom v roki in preprostem prepoznavanju ter sledenju pticam pri veliki povečavi – celo med letom. Vse to je mogoče s Canonovim optičnim stabilizatorjem slike, ki omogoča natančne popravke najrazličnejših premikov in tresljajev.

Več informacij

A super steady view

Približajte se dogajanju s pogledom vrhunske kakovosti

Preprosto prepoznavajte ptice pri različnih povečavah s Canonovo natančno optiko s Porrovo prizmo II za nizko raven popačenja in premazom za leče Super Spectra, ki zagotavljata svetel, jasen in podroben pogled.

Canon precision optics

Opazujte v vsakem vremenu

Naši vrhunski vodoodporni daljnogledi 10x42L IS WP uspešno kljubujejo zahtevnim vremenskim pogojem z zaščito pred vremenskimi razmerami v skladu z japonskimi industrijskimi standardi (JIS). Drugi modeli imajo vzdržljivo gumijasto površino za lažji oprijem in različne stopnje zaščite pred vremenskimi razmerami.

waterproof 10x42L IS WP

Uživajte v širšem pogledu

Daljnogledi z manjšo, od 8- do 10-kratno povečavo prinašajo širši pogled za preprostejše opazovanje oddaljenih ptic, ki se hitro premikajo. Daljnogledi z isto povečavo povečajo predmete v enaki meri, vendar nekateri zagotavljajo širše vidno polje in ujamejo več podrobnosti v okolici.

See a wider view 8x to10x binoculars

Priporočeni daljnogledi za opazovanje ptic

Izbirajte med različnimi povečavami za najboljšo izkušnjo opazovanja ptic.

Druge dejavnosti

Odkrijte našo celovito ponudbo daljnogledov in pridobite informacije, ki jih potrebujete, da izberete pravi daljnogled zase.

*Slike so prikazane samo za ponazoritev.

Povezani izdelki