Rešitve

Hibridno delo in mobilnost

Uspešno hibridno delo pomeni, da raven učinkovitosti, sodelovanja in varnosti ostane enaka, ne glede na to, kje delate. Oglejte si, kako vam lahko družba Canon pomaga.
Prenos grafičnega romana
Strip treh odraslih iz naslovnice Hybrid in Action

Pregled

Canonove rešitve za hibridno delo

S preprostim skeniranjem in tiskanjem ter izvajanjem zapletenih potekov dela lahko delajo vaši zaposleni učinkovito, varno in sodelujejo med seboj iz katere koli naprave. V pisarni, doma ali na poti ima vaša ekipa na voljo orodja za uspeh.
Stripovska ilustracija moškega, ki na prostem gleda svoj pametni telefon

Vodnik za hibridno poslovanje

Hibridno delo v praksi

Prilagajanje modela na hibridno delo ni enostavno. Pravilno izvedeno hibridno delo je lahko zmagovalna kombinacija za vse vpletene, saj zagotavlja boljšo storilnost ter večjo prilagodljivost in svobodo zaposlenih.

Naučite se, kako lahko organizaciji priskrbite orodja za soočanje z izzivi hibridnega dela, kot je vse od pogodb s strankami do organizacijske socializacije ter terjatev do kupcev.

Trendi hibridnega dela

Prihodnost dela

Od službenih in domačih pisarn do mobilnih in skupnih pisarn – naša infografika o trendih hibridnega dela prikazuje okolja, vedenja in pričakovanja, ki bodo oblikovali prihodnost dela

Prednosti

PREDNOSTI HIBRIDNEGA DELA Z IZDELKI CANON

Za vašo organizacijo:
Podoba mlade ženske v kavarni, ki dela na prenosnem računalniku
 • Izboljšajte sodelovanje in mobilnost

  Z napravami, rešitvami in storitvami tiskajte, zajemajte, dostopajte, pridobivajte, delite in upravljajte dokumente od koder koli.

 • Izboljšajte izkušnjo zaposlenih

  Hibridni pristop omogoča uporabnikom, da tiskajo in skenirajo v pisarni, od doma ali na poti. Napake lahko nadzorujete in zmanjšujete z izboljšanim nadzorom nad postopkom in vidljivostjo.

 • Zagotovite si strategijo rešitve v oblaku

  Pospešite prehod na hibridni delovni model z ekosistemom, ki omogoča zaposlenim, da delo opravljajo od koder koli, ter jim zagotavlja prilagodljivost in produktivnost.

 • Spodbudite digitalizacijo in storilnost

  Pospešite digitalno preobrazbo z učinkovitima in prihodnosti prilagojenima tiskanjem in skeniranjem, s tem pa izboljšate integracijo poteka dela v papirnati in digitalni obliki.

 • Okrepite varnost informacij

  Tehnologije in storitve ohranjajo varnost podatkov in informacij, izpolnjujejo zahteve predpisov ter ohranjajo neprekinjeno poslovanje v katerem koli delovnem prostoru.

 • Prednosti

  PREDNOSTI HIBRIDNEGA DELA Z IZDELKI CANON

  Za vas:
  Ženska v rdečem stoji zunaj stavbe, drži telefon in se smeje.
 • Lastnik podjetja

  Poskrbite, da bo organizacija pripravljena na prihodnost, tako da svojim zaposlenim priskrbite orodja za učinkovito in varno delo od koder koli.

 • Strokovnjak za informacijsko tehnologijo

  Pospešite uvajanje in olajšajte delo ekipi za informacijsko tehnologijo z rešitvami na ključ. Poenostavite in avtomatizirajte poslovne procese, da povečate učinkovitost ter zagotovite varnost in skladnost.

 • Končni uporabnik

  Preprosto komunicirajte z napravami in digitalnimi informacijami prek oblaka, zaradi česar lahko učinkovito delate od doma, v satelitski pisarni, na sedežu podjetja ali na poti.

 • Nabava orodij informacijske tehnologije

  Zanesite se na zaupanja vrednega partnerja, ki lahko priskrbi popoln ekosistem strojne in programske opreme ter celovite storitve, da izpolni vaše zahteve.

 • Prilagajanje tehnologiji

  Napredujte pri digitalni preobrazbi in pospešite prehod na hibridno delo z ekosistemom v oblaku, ki zagotavlja prilagodljivost in učinkovitost od koder koli in ga lahko preprosto integrirate z novo tehnologijo.

 • Rešitve

  Storitve digitalne preobrazbe

  Spodbudite digitalno preobrazbo s kombinacijo naših upravljanih storitev tiskanja na ravni podjetja in rešitvami za sodelovanje v delovnem okolju v enem paketu.

  Odkrijte načine, kako zaposlenim omogočiti učinkovito delo od koder koli

  Spoznajte pogoste izzive, s katerimi se soočajo organizacije pri prehodu na hibridno delovno okolje in njegovem upravljanju ter njihove rešitve.

  Članek

  Upravljanje varnosti informacij v hibridnem delovnem prostoru

  Odkrijte, kako se lahko spopadete s pogostimi varnostnimi izzivi, ki nastanejo pri upravljanju hibridnega delovnega okolja, na primer, kako zaščito pisarne prenesete na druga delovna okolja.

  Slika modrih številk, ki predstavljajo varnost
  Fotografija ljudi, ki delajo s prenosnimi računalniki v pisarni

  Članek

  Kako ohraniti in pospešiti produktivnost v hibridnem delovnem prostoru?

  Poiščite odgovore na pogosta vprašanja o soočanju z izzivi storilnosti v hibridnem delovnem okolju, vključno s tem, kako zagotoviti, da lahko ekipe, ki uporabljajo poteke dela v papirnati obliki, še vedno učinkovito delujejo v razporejenih okoljih.

  Članek

  5 nasvetov za uspešno upravljanje hibridnega dela

  Že na samem začetku pridobite dragocene smernice za učinkovito prilagajanje vaše organizacije hibridnemu delu – od ponovnega načrtovanja potekov dela do pregleda varnostnih šibkih točk.

  Fotografija ženske, ki dela s tabličnim računalnikom na balkonu
  Slika moškega, ki si na prostem ogleduje prenosni skener

  Vodnik za hibridno poslovanje

  Hibridno delo z izdelki Canon

  S Canonovim ekosistemom digitalne preobrazbe lahko delate od koder koli. V naši brošuri za stranke je opisano, kako lahko vaša ekipa ohrani povezavo s poslovnimi dokumenti in poteki dela.

  Zakaj lahko družba Canon izpolni vaše potrebe po hibridnem delu in mobilnosti?

  Moški in ženska se smejita, medtem ko gledata tablični računalnik

  Povezani izdelki in rešitve

  Spoznajte posebne Canonove rešitve, ki vam bodo pomagale na vaši poti proti uveljavitve hibridnega dela.

 • Moški, ki gleda na telefon na železniški postaji

  Rešitev

  Sodelovanje na delovnem mestu v oblaku z avtomatiziranim postopkom

  Popolna storitev upravljanja dokumentov in sodelovanja v oblaku za hibridno podjetje z razporejeno delovno silo

 • Moški in ženska v pisarni, ki kažeta na zaslon prenosnega računalnika.

  Rešitev

  uniFLOW Online

  Ena sama platforma v oblaku, ki poveže vse delovne lokacije in vam tako omogoči centralno upravljanje zaposlenih ne glede na to, kje so naprave.

 • Družina imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Večfunkcijska naprava

  Družina imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Zasnovana je za zahtevne pisarniške prostore, vgrajeno povezljivost z mobilnimi napravami in storitvami v oblaku ter digitalizirane poteke dela, da lahko uporabniki dostopajo do dokumentov in jih urejajo na daljavo in na poti.

 • imageRUNNER C3226i

  Večfunkcijska naprava

  imageRUNNER C3226i

  Cenovno ugodna alternativa za velikost A3 z odličnimi funkcijami povezljivosti za manjša podjetja in središča za sodelovanje, ki za svoj pisarniški prostor potrebujejo učinkovito napravo za vsakodnevno uporabo.

 • i-SENSYS X 1238iF

  Večfunkcijska naprava

  i-SENSYS X 1238iF

  Kompaktna, namizna naprava s povezljivostjo uniFLOW Online, ki jo lahko preprosto namestite, uvedete, uporabljate in vzdržujete, zaposleni pa lahko delajo samostojno od doma brez podpore informacijske tehnologije.

 • i-SENSYS X C1530p

  Večfunkcijska naprava

  i-SENSYS X C1530p

  Zasnovana je za podporo manjšim delovnim skupinam z velikimi zahtevami, bodisi za en oddelek, kot je zaledna pisarna, bodisi za satelitsko pisarniško ekipo – z robustnimi varnostnimi funkcijami, tiskanjem in upravljanjem stroškov.

 • imageFORMULA ScanFront 400

  Skener

  imageFORMULA ScanFront 400

  Zmogljiv in hiter omrežni skener z izboljšanimi varnostnimi funkcijami je idealen za digitalizacijo dokumentov v živahnem podjetju z več podružnicami.

 • imageFORMULA DR-S130

  Skener

  imageFORMULA DR-S130

  Namizni skener s prilagodljivo omrežno povezljivostjo omogoča delo s številnimi dokumenti, od potnih listov do osebnih izkaznic – popoln za zaposlene, ki od doma delajo z različnimi oblikami dokumentov.

 • Slika skenerja imageFORMULA P-215II med uporabo v domačem okolju

  Skener

  imageFORMULA P-215II

  Ta kompakten in lahek prenosni skener je popoln za mobilne delavce, saj omogoča uporabnikom digitalizacijo dokumentov kjer koli in kadar koli ter prenos dokumentov v oblak z namensko aplikacijo za mobilne naprave.

 • Raziščite podrobneje

 • Slika papirnatega oblaka s papirnatimi dokumenti, ki padajo z oblaka

  Pripravite se na nepričakovano: poslovna orodja, ki jih potrebujete, da ostanete prilagodljivi

  Naložbe v oblak, avtomatizacija in digitalna preobrazba so zdaj pomembnejše kot kadar koli prej.

 • Slika tehnologije oblaka v prihodnosti

  Izkoriščanje oblaka v delovnem prostoru prihodnosti

  Učinkovito in varno sodelujte s platformami v oblaku

 • Slika moškega, ki dela s prenosnim računalnikom, obkrožen z delovnimi dokumenti

  Smernica: kako lahko zagotovite varen digitalni delovni prostor

  Z našimi rešitvami in storitvami lahko zavarujete dokumente in občutljive podatke, ne da bi pri tem zaposlenim preprečili dostop do informacij, ki jih potrebujejo.

 • Oblak je nova normalnost

  Oblak je nova normalnost

  Odkrijte, kako lahko podjetja z oblakom premagajo izzive "nove normalnosti".

 • Za več informacij in vprašanja stopite v stik z nami