REŠITVE

VARNOSTNI PROGRAM NAVIGATOR

S Canonovim brezplačnim varnostnim programom Navigator, ki je preprost za uporabo, ustvarite varen ekosistem tiskanja in skeniranja. Zagotovite si priporočene varnostne nastavitve za svoje posamezno okolje in izboljšajte zaščito informacijske tehnologije.
Security Settings Navigator_3

PREGLED

Varnostna rešitev, vgrajena v Canonovo napravo

Varnostni program Navigator uporablja tehnologijo, vgrajeno v vašo napravo Canon, in lastne vpoglede za preprosto uporabo ustreznih varnostnih nastavitev za vaše okolje.

Varnostni program Navigator ščiti vaše podjetje

Tiskalne naprave, ki so povezane v omrežje, predstavljajo varnostno tveganje. Canonove naprave imajo najnovejše varnostne funkcije in funkcije, ki pomagajo zmanjšati ta tveganja.

Če jih uporabljate kot ukrepe za kibernetsko varnost in jih uporabite v varnostnem programu Navigator, lahko zaščitite svoje naprave, podatke in podjetje.

Prednosti varnostnega programa Navigator

Odkrijte, kako lahko z varnostnim programom Navigator zaščitite pomembne podatke in infrastrukturo za tiskanje.

 • Znanje iz področja varnosti ni zahtevano

  Ni vam treba biti strokovnjak za varnost. Preprosto odgovorite na nekaj preprostih vprašanj in v varnostnem programu Navigator boste prejeli predlog prave konfiguracije za svoje določeno okolje.

 • Hitra in preprosta nastavitev

  Hkrati lahko uporabite več kot 100 varnostnih nastavitev, kar omogoča hitro in preprosto delovanje.

 • Preprosto upravljanje

  Spremljate lahko uporabljene nastavitve in posamezne nastavitve po potrebi preprosto spreminjate ali obnavljate.

 • Brezplačna uporaba

  Varnostni program Navigator je na voljo brezplačno tako, da lahko vse naše stranke uporabijo varno okolje za tiskanje in skeniranje.

Recommended Security Settings_EM

Prevzemite nadzor nad varnostnimi nastavitvami naprave

Sodobna delovna mesta vse bolj potrebujejo tehnologijo popolnoma omrežnega tiskanja in skeniranja, ki jih je treba zaščititi.

Za to naprave potrebujejo več varnostnih nastavitev, kar zahteva čas in tudi poglobljeno znanje o varnosti informacijske tehnologije.

Z varnostnim programom Canon Navigator je delo z informacijsko tehnologijo preprosto, saj lahko vse priporočene nastavitve uporabite s pritiskom enega gumba.

Zaščitite svojo napravo

Zaščitite naprave pred zunanjimi in notranjimi grožnjami. Nastavite dvostopenjsko preverjanje pristnosti in omejitve delovanja naprave za varnostne ukrepe v napravi in v oblaku.

Zaščitite podatke in dokumente

Preprečite uhajanje informacij. Z Ipsec, filtriranjem vrat in podporo TLS 1.3 in WPA3 si lahko zagotovite zasebnost podatkov v omrežju.

Security Settings Navigator_19.jpg

Zaščitite omrežje

Zaščitite omrežje pred zlonamernimi napadi

Preverjanje sistema ob zagonu, podpora platfore Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) in samodejni prehod, podpora SIEM in programska oprema McAfee Embedded Control – v realnem času analizirajte napravo, da odkrijete in preprečite zunanje napade.

Ohranjajte skladnost in zaščitite ugled

Upoštevajte predpise o podatkih, da se izognete globam in zaščitite poslovni ugled. Dodatno varnost lahko zagotovite z varnostnim programom Navigator ali pa s Canonovimi strokovnjaki ustvarite najboljšo rešitev za svoje poslovno okolje

Security Settings Navigator_20.jpg
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Kako

Varnostni program Navigator

Ko boste odgovorili na štiri vprašanja, vam bo varnostni program Navigator priporočil varnostne nastavitve in navodila za njihovo konfiguracijo. Za več informacij si oglejte videoposnetek.

Prenesi vsebino

Oglejte si naš enostranski letak z razlagami prednosti varnostnega programa Navigator in se z orodjem naučite uporabljati varnostne nastavitve.

Spletni priročnik

Dostop do spletnega mesta s Canonovimi spletnimi priročniki z uporabo spodnje povezave. Varnostni program Navigator lahko najdete pod ‘Varnostni podatki’ na strani priročnika za napravo.

Security Settings Navigator_QR code

Povezani izdelki in rešitve

Odkrijte druge izdelke, storitve in programske rešitve, s katerimi je lahko vaša organizacija še produktivnejša.

 • REŠITEV

  Izboljšajte varnost hibridnega delovnega mesta

  Pridobite podporo in rešitve za zagotavljanje varnosti in skladnosti podatkov, ne glede na to, od kod delajo zaposleni.

 • VODNIK

  Varno delo v pisarni

  Odkrijte nove načine varovanja podatkov.

 • SERVIS

  Storitve odstranjevanja izdelkov in podatkov

  Zaključite močno. Ko se napravi in rešitvam izteče življenjska doba ter jih morate hitro in varno odstraniti, nam dovolite, da prevzamemo to opravilo in rešimo težavo.

Raziščite podrobneje

Preberite več o tem, kako vam lahko družba Canon pomaga okrepiti varnost v pisarni.

POTREBUJETE POMOČ?

Želite izvedeti več o varnostnih nastavitvah?
Program Navigator ali katera druga Canonova rešitev?