ČLANEK

Canon EOS 90D: kakovost slike

EOS 90D Black Throated Diver

Kakovost slike, ki vas bo osupnila

Tipalo CMOS APS-C z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik v kombinaciji z našim slikovnim procesorjem DIGIC 8 zagotavlja fantastično kakovost slike – jasnost, prehodi in barve so bogati, šum pri šibki svetlobi pa je vedno minimalen. Občutljivost za fotografiranje iz roke v temnih razmerah je razširjena na ISO 25.600, širok dinamični razpon pa omogoča ohranjanje podrobnosti v svetlih poudarkih in temnih sencah.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Popolna kombinacija zmogljivosti in prenosljivosti

Zajemite izjemne podrobnosti s tipalom CMOS z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik, ki so ga v celoti zasnovali in izdelali pri Canonu. Format APS-C je dovolj velik, da omogoča dober nadzor nad globinsko ostrino, hkrati pa dovolj majhen, da je fotoaparat EOS 90D s svojimi objektivi prenosljiv in popolnoma uravnotežen.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100 % obrezano

Optimizirana kakovost slike

Z obdelavo slike v fotoaparatu lahko v celoti izkoristite kakovost slike, ki jo omogoča fotoaparat. Pri snemanju lahko uporabite našo tehnologijo digitalnega optimizatorja objektiva (DLO), tako da je vsak kader prilagojen značilnostim objektiva. Rezultat? Slike, ki so jasne in polne podrobnosti – neposredno iz fotoaparata.

Datoteke RAW je mogoče že v fotoaparatu obdelati v slike formata JPEG, z načinom Creative Assist pa jih lahko nato še podrobneje obdelate. Procesor DIGIC 8 omogoča nastavitev slike in ustvarjanje več različic iste slike, ki imajo drugačen videz in občutek.


< Nazaj na pregled fotoaparatov EOS 90D

Morda vam bo všeč tudi ...