ČLANEK

Canon EOS 90D: vsestranskost

EOS 90D Versatility Article

Intuitivna zasnova DSLR

EOS 90D je rezultat dolgoletnih izboljšav zasnove fotoaparata – procesa nenehnega izboljševanja, katerega rezultat je fotoaparat, ki je intuitiven od trenutka, ko ga prvič vzamete v roke. Opazili boste majhne podrobnosti, na primer dve tipki za nadzor krmarjenja, ki omogočata nastavitev ostrenja med fotografiranjem, ter prilagodljive načine fotografiranja in gumbe.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Privoščite si jasen pogled

Ker je EOS 90D digitalni zrcalnorefleksni fotoaparat ima seveda inteligentno optično iskalo, ki omogoča natančno sledenje premikajočim se predmetom, kot so ptice v letu, in pravočasno zajemanje posnetkov. V realnem času so vam na voljo podatki, s pomočjo katerih boste vedno na tekočem z vsakim vidikom delovanja fotoaparata.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Celodnevna življenjska doba baterije

Velika baterija omogoča 1300 posnetkov z enim samim polnjenjem*, zato lahko dlje fotografirate, ko ste na prostem. Priključek za dodatno baterijo omogoča uporabo druge baterije, kar podvoji čas snemanja med polnjenji in izboljša rokovanje pri navpičnem fotografiranju.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Klasična zasnova DSLR fotoaparata EOS 90D s svojim lepo oblikovanim držalom je uravnotežena in omogoča udobno fotografiranje z dolgimi ali kratkimi objektivi, kar še poveča privlačnost fotoaparata za ljubitelje divjih živali in športnih dogodkov.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 znakov. vsi jeziki

Vgrajena brezžična povezljivost

Prek povezav Bluetooth in Wi-Fi EOS 90D omogoča ne samo hitro in preprosto izmenjavo slik s pametno napravo, ki uporablja aplikacijo Canon Camera Connect*, ampak tudi daljinsko upravljanje fotoaparata. Na zaslonu svoje naprave si oglejte, kaj je v iskalu fotoaparata, prilagodite nastavitve in spremenite načine ter fotografirajte, ne da bi bili zraven fotoaparata. Odličen način fotografiranja divjih živali iz bližine, ne da bi jih preplašili. Slike lahko tudi sinhronizirate s pametno napravo ali osebnim računalnikom ali računalnikom Mac, ko ste doma.

S priloženo programsko opremo EOS Utility lahko fotoaparat EOS 90D tudi na daljavo povežete z osebnim računalnikom ali računalnikom Mac, kar je odličen način za fotografiranje v studiu.


< Nazaj na pregled fotoaparatov EOS 90D

Morda vam bo všeč tudi ...