Hero Image Embrace EOS

Uživajte v ustvarjalni prilagodljivosti naprav EOS

Pristna izkušnja EOS

Uživajte v prednostnih uporabe fotoaparatov EOS z velikim osrednjim elektronskim iskalom in izjemno prilagodljivimi funkcijami za intuitivno upravljanje fotoaparata.

EC394_EVF_WH

Elektronsko iskalo

Zahvaljujoč natančni optiki v elektronskem stikalu OLED z visoko ločljivostjo lahko samozavestno uokvirite posnetke, ki se ponašajo z izjemno ostrino vse do robov kadra (približno 2,36 milijona slikovnih pik). Zelo visoka hitrost osveževanja (120 sličic na sekundo) in izjemno kratek čas zamika zagotavljata največjo odzivnost in uporabnost med fotografiranjem hitrega dogajanja.

Mod08_Optoin3_Oli

Preprosto snemanje z različnih zornih kotov

Poskusite fotografirati z različnih zornih kotov in uživajte v intuitivnem upravljanju s prsti s pomočjo vrtljivega 3,2-palčnega zaslona na dotik z 1,62 milijona slikovnih pik RGB.

creative angles
Point Switching

Enostavno preklapljanje točk samodejnega ostrenja

Enostavno preklapljajte točke samodejnega ostrenja z dotikom določenega območja na zaslonu, tudi med zajemanjem z elektronskim stikalom.

Ogled videoposnetka

Odkrijte svet izmenljivih objektivov

Uživajte v ustvarjalni prilagodljivosti s paleto kompaktnih objektivov EF-M ali na nastavek EF-EOS M priključite enega od več kot 80 objektivov.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

Zasnovan za preprosto uporabo in udobje

Zahvaljujoč izboljšanemu ročaju in vzdržljivemu, a lahkemu ohišju je fotografiranje in prenašanje fotoaparata enostavno.

Designed for ease and comfort

Več prednosti fotoaparata EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canonov vrhunski brezzrcalni fotoaparat za navdušence, ki ponuja brezkompromisno kakovost in hitrost v slogu fotoaparatov DSLR.

Več informacij