Supercharged to capture spontaneous moments

Hitro in učinkovito ujemite spontane trenutke

Bodite spontani

Instinktivno se odzivajte na dogodke in z lahkoto ovekovečite hitro premikajoče se prizore po zaslugi tehnologije samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi pikami, ki zagotavlja hitro samodejno ostrenje in natančno sledenje v slogu fotoaparatov DSLR.

Be spontaneous

Poudarek na kakovosti

Tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami samodejno zazna levo in desno fotografsko diodo vsake slikovne pike za zaznavanje faze samodejnega ostrenja in tako poskrbi za hitro in natančno izostritev ter najvišjo kakovost slike. Tehnologijo samodejnega ostrenja z dvojnimi slikovnimi pikami lahko brez težav uporabite na 80 % višine in širine slike in deluje skupaj s procesorjem DIGIC 7 za dosledno sledenje.

Focus on quality

Ujemite vse dogajanje

Sledite dogajanju z neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 7 sličic na sekundo v obliki zapisa RAW v načinu neprekinjenega ostrenja (Servo AF). Lahko pa s fiksnim ostrenjem neprekinjeno fotografirate s hitrostjo 9 sličic na sekundo.

Catch all the action

Pripravljen, ko ga potrebujete

S hitrim, 1-sekundnim zagonom in odzivnostjo je fotoaparat vedno pripravljen, ko ga potrebujete.

Ready when you are

Več prednosti fotoaparata EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canonov vrhunski brezzrcalni fotoaparat za navdušence, ki ponuja brezkompromisno kakovost in hitrost v slogu fotoaparatov DSLR.

Več informacij