Mod25_GALI

Popoln za ustvarjalno snemanje

Edinstveni kinematografski filmi

Posnemite čudovite filme edinstvenega kinematografskega pridiha in videza. Tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami ponuja natančno sledenje subjektu in v kombinaciji s samodejnim ostrenjem na dotik in tehnologijo ostrenja STM omogoča dramatične prehode ostrenja.
Oglejte si tehnologijo samodejnega ostrenja z dvojnimi slikovnimi pikami v praksi

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Mirni posnetki

Tudi z objektivi brez stabilizatorja slike lahko posnamete mirne posnetke v vseh razmerah, zahvaljujoč vgrajenem 5-osnem stabilizatorju, ki deluje še bolje, ko uporabljate objektive EF-M in EF-S, kompatibilne z dinamičnim stabilizatorjem slike.
Oglejte si delovanje vgrajenega 5-osnega stabilizatorja v praksi

Mod38_HP

Izjemna kakovost

Ustvarjajte filme z izjemno globino in jasnostjo v polni visoki ločljivosti 60p. Visoka hitrost sličic je izvrstna za nemoteno upodobitev akcijskih prizorov in nudi odlične možnosti za predvajanje počasnih posnetkov.

Prevzemite ustvarjalni nadzor

Odkrijte svojo ustvarjalnost s polnim nadzorom nad zaslonko, hitrostjo zaklopa in zvokom v načinu snemanja videoposnetkov. Razširite možnosti snemanja zvočnih posnetkov z zunanjim vhodom za mikrofon.

Mod39

Urejanje je povsem preprosto

Ohranite prefinjene podrobnosti osvetljenih delov s prioriteto svetlih odtenkov. Polno izkoristite Canonove sloge slik, ki so na voljo v fotoaparatih in kinematografskih napravah EOS, s katerimi boste lahko povečali razpon urejanja in tako enostavno poudarili pridih svojih fotografij.

EC394

Več prednosti fotoaparata EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canonov vrhunski brezzrcalni fotoaparat za navdušence, ki ponuja brezkompromisno kakovost in hitrost v slogu fotoaparatov DSLR.

Več informacij