EOS Quality

Kakovost EOS v enostavno prenosljivem ohišju

Večji tehnološki napredek, manjša velikost

Ta enostavno prenosljiv brezzrcalni fotoaparat s specializiranimi Canonovimi tehnologijami brezkompromisno združuje hitrost in kakovost fotoaparatov DSLR v ohišju, ki je skoraj za polovico manjše in lažje od fotoaparata EOS 80D.

EOS-M5_Ambient_Comparison
Mod17_GALI

Čudovite barve in podrobnosti

Posnemite fotografije in videoposnetke, polne podrobnosti in barve. Tipalo APS-C CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik preprosto zagotovi fotografije z nizko ravnjo šuma in izjemnim obsegom dinamike.

Kakovostne fotografije
neposredno s fotoaparatom

Neposredno s fotoaparatom posnemite čudovite fotografije z zmogljivim procesorjem DIGIC 7, ki vključuje popravljanje uklona, izboljšano zmanjševanje šuma in samodejno optimiranje osvetlitve.

DIGIC7_Illustration

Preprosta integracija

Zahvaljujoč slogom slik fotoaparata EOS izkoristite preprosto integracijo s svojimi obstoječimi poteki dela. Bodite ustvarjalni z uporabo odličnega razpona urejanja fotografij z nizko ravnjo šuma in izjemnim obsegom dinamike v 14-bitni obliki zapisa RAW.

Mod19_Oli_80A9946

Več prednosti fotoaparata EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canonov vrhunski brezzrcalni fotoaparat za navdušence, ki ponuja brezkompromisno kakovost in hitrost v slogu fotoaparatov DSLR.

Več informacij