POSODOBITEV VGRAJENE PROGRAMSKE OPREME

Najnovejša vgrajena programska oprema za PowerShot G7 X Mark III

Oglejte si, katere nove funkcije za videoposnetke in druge izboljšave za ustvarjanje videoposnetkov in vlogov prinaša najnovejša vgrajena programska oprema.
PRENOS VGRAJENE PROGRAMSKE OPREME

Nov način snemanja videoposnetkov in izboljšana uporabnost

Naše angažirane stranke, ki že uporabljajo PowerShot G7 X Mark III za snemanje videovsebin za družbena omrežja, so nam poslale koristne povratne informacije, na podlagi katerih smo prek posodobitve vgrajene programske opreme uvedli nov način snemanja videobloga.


Način snemanja videobloga je popolnoma samodejna video nastavitev za snemanje vsebine. Ko držite G7 X Mark III z iztegnjeno roko, se naravno in gladko odziva na vaše gibe, da lahko jasno poveste svojo zgodbo in pri tem v ravno pravšnji meri izpostavite sebe in svojo okolico.


Ta način s samodejnim ostrenjem obraza vaš obraz zajame hitro in natančno, ko pa se preusmerite proti novemu subjektu v kadru, se samodejno ostrenje hitro in odzivno prilagodi. Tudi prilagajanje osvetlitve je hitro, gladko in naravno. To je predvsem koristno za popotniške vlogerje, ko govorijo v objektiv, nato pa zajamejo okolico. Ostrina in osvetlitev vašega obraza in okolice se hitro prilagodita, da ohranita ostrino in naravne žive barve.

Zebrasti zaslon

Zebrasti zaslon je uporabna funkcija, ki jo imajo pogosto profesionalne videokamere. Gre za grafični prekrivni element, ki prikazuje razlike v osvetlitvi. Običajno nas opozori o preosvetljenosti v kadru, da se lahko ustrezno odzovemo in zagotovimo, da so posnetki visoke kakovosti.

Oznaka prikaza videoposnetka

Za lažje okvirjanje videoposnetkov za različna družbena omrežja vklopite oznako prikaza videoposnetka in videli boste več okvirjev za razmerje prikazov 16 : 9, 5 : 4 ali celo 2,39 : 1.

Izboljšani indikatorji snemanja

Pri snemanju s fotoaparatom PowerShot G7 X Mark III lahko pri snemanju videoposnetkov poleg rdeče pike in indikatorja »rec« zdaj izberete tudi izboljšan indikator snemanja. Na zaslonu se prikaže zelo opazen rdeč okvir, ki vam pomaga pri snemanju. Tega rdečega okvirja se na končnem posnetku seveda ne vidi.

Prikaz izravnave v načinu sledenja obrazu

Pri vklopljenem načinu sledenja obrazu lahko zdaj omogočite tudi prikaz elektronskega izravnavanja, s katerim vam je med snemanjem na voljo še več informacij.

Posodobitev vdelane programske opreme je že na voljo.

Poleg izjemne kakovosti slik in zmogljivega stabilizatorja slik, s katerima se ponaša PowerShot G7 X Mark III, izkoristite še odlične nove funkcije za videoposnetke, ki jih prinaša ta posodobitev vdelane programske opreme.

KO SEM FOTOAPARAT ZAČELA UPORABLJATI ZA IZVEDBO SPLETNIH TEČAJEV, ME JE RAZLIKA V KAKOVOSTI RESNIČNO PRESENETILA

Povezani članki

 • Slavni pek Matt Adlard fotografira čokoladno sladico s fotoaparatom Canon EOS M50 Mark II.

  FOTOGRAFIRANJE HRANE

  Recept za uspeh: Predstavljamo Canon EOS M50 Mark II

  Samouki pek in zvezda družabnih omrežij Matt Adlard pokusi EOS M50 Mark II.

 • Ženska drži pri sebi obrnjen fotoaparat na stativu, v zamegljenem ozadju so številne večbarvne stavbe na rečnem bregu.

  SNEMANJE VLOGA

  Kako postati ustvarjalec vlogov

  Z nasveti za snemanje vlogov za začetnike začnite in posnemite kakovostne vloge.

 • Ženska tiska sliko s tiskalnikom Canon SELPHY Square QX10. V pokončnem položaju na pisalni mizi pred njo je razpoloženjska plošča, ki ustvarja navdih za izbiro oblačil.

  USTVARJALNO TISKANJE

  V hipu natisnite razpoloženjsko ploščo

  Ponesite svoje ustvarjalne projekte na višjo raven in odkrijte, kako izdelati razpoloženjsko ploščo.

 • Zvezda YouTuba in vloger Mike Gray pritiska gumb za snemanje na zaslonu na dotik na fotoaparatu PowerShot G7 X Mark III.

  SNEMANJE VLOGA

  Ustvarjalno snemanje videodnevnika s fotoaparatom PowerShot G7 X Mark III

  MikeVisuals, zvezdnik YouTuba, razkriva, kako ustvarja privlačne vloge s kompaktnim fotoaparatom Canon PowerShot G7 X Mark III ter nudi nasvete za snemanje vlogov.