Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Združljive bliskavice Speedlite lahko sprožite z razdalje do 30 m. Radijski nadzor zagotavlja zanesljivo delovanje, tudi ko neposredna črta pogleda ni mogoča.

Prednosti

  • Radijski sprožilnik za oddaljeno upravljanje bliskavic
  • Sprožite izbrane bliskavice Speedlite z največ 30 m
  • Del sistema za merjenje bliskavice E-TTL II
  • Nadzor največ 15 bliskavic
  • Oddaljeno sprožanje fotoaparata
  • Zaščita pred vremenom, prahom in vlago.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Zanesljiv nadzor ločenih bliskavic


Združljive bliskavice Canon Speedlite lahko upravljate z razdalje do 30 m. Sprožanje z 2,4 GHz radijsko frekvenco je zanesljivo tudi pri fotografiranju na prostem in okoli vogalov – neposredna črta pogleda ni potrebna.

Fotografiranje z več bliskavicami


Z enim samim oddajnikom Speedlite ST-E3-RT, ki ga namestite na fotoaparat, lahko ustvarjate osupljive osvetlitve, saj lahko hkrati sprožite največ 15 bliskavic Speedlite. Z merjenjem bliskavice s sistemom E-TTL II je nadzor osvetlitve preprost.

Oddaljen nadzor fotoaparata


Fotoaparat EOS z nameščenim oddajnikom ST-E3-RT lahko nadzorujete z drugo napravo ali združljivo bliskavico Speedlite, na primer Speedlite 600EX-RT. Za sinhronizirano fotografiranje lahko naenkrat sprožite največ 15 fotoaparatov.

Preprosta uporaba


Oddajnik Speedlite ST-E3-RT je pred prahom in vlago zaščiten enako dobro kot profesionalni fotoaparati EOS in objektivi družine L. Vključuje berljiv osvetljen zaslon LCD za upravljanje, napajata pa ga dve bateriji AA/LR6.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT, njegove funkcije in zmožnosti.