ODDAJNIK SPEEDLITE

ODDAJNIK CANON SPEEDLITE
Posodobitev ST-E3-RT (razl. 2)

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

ODDAJNIK CANON SPEEDLITE
Posodobitev ST-E3-RT (razl. 2)

Bolje izkoristite oddajnik Speedlite ST-E3-RT

Družba Canon Europe nudi posodobitev lastnikom oddajnika Speedlite ST-E3-RT. Ta posodobitev na (razl. 2) je plačljiva storitev, da dodate dodatne funkcije za boljši nadzor nad združljivimi bliskavicami Canon Speedlite (z združljivimi fotoaparati), vključno z vrhunsko bliskavico Speedlite EL-1.

Primerjava dodatnih funkcij bliskavic ST-E3-RT (2. različica) in ST-E3-RT

Pomnilnik FE

S pomnilnikom osvetlitve z bliskavico (FE) 1 lahko oddajnik Speedlite ST-E3-RT (razl. 2) shrani zadnje nastavitve fotografiranja z bliskavico E-TTL, kar fotografu omogoča preklop v ročni način bliskavice in po potrebi manjše prilagoditve teh nastavitev za hitro, enostavno in dosledno nastavitev.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Mikro bliskavica

Oddajnik Speedlite ST-E3-RT (razl. 2) omogoča novo možnost nizke porabe do 1/8192 sekunde1, kar fotografom omogoča boljši nadzor nad oddajanjem bliskavice v 14 korakih razpona. To je popolno, ko potrebujete nežno svetlobo, da ohranite vzdušje v prizoru ali portretu, osvetlitev pa lahko uravnotežite s šibko svetlobo.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Brezžična sinhronizacija z drugim zastorom

Oddajnik Speedlite ST-E3-RT (razl. 2) zdaj podpira brezžično sinhronizacijo z drugim zastorom1, ko je sprožen na daljavo, kar omogoča številne ustvarjalne možnosti za izjemno umetniško izražanje, kot na primer pri končni svetlobi.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Cena

Nadgradnja bliskavice Speedlite ST-E3-RT na (razl. 2) je plačljiva storitev, ki jo lahko opravite samo v Canonovemu centru za profesionalne storitve.

el-1-ambient_pricing.jpg

Morda bi vas zanimalo tudi ...

 • Upgrades

  Nadgradnje

  Izboljšajte delovanje izbranih fotoaparatov Canon EOS, Cinema EOS in XA/XF, da boste lahko povedali več privlačnih zgodb.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  Napredna bliskavica Speedlite, ki prinaša vrhunsko zanesljivost in napredno zmogljivost pri visoki hitrosti – vse to v trpežnem ohišju, odpornem na vreme.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Prevzemite popoln nadzor tudi v najzahtevnejših razmerah.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  Zmogljiva in prenosna bliskavica s sprožitvijo z radijskim signalom.

  1. Niso vsi fotoaparati in bliskavice Speedlite združljivi z vsemi posodobitvami. Za več podrobnosti si oglejte stran oddajnika Canon Speedlite ST-E3-RT(razl. 2).