Za podjetja

Programska oprema, priložena napravam imagePROGRAF

Izkoristite svoj tiskalnik velikega formata imagePROGRAF in poenostavite potek dela z našim naborom zmogljive in brezplačne priložene programske opreme.

Naslednji koraki

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

S to priročno programsko opremo lahko enostavno dostopate do celotne palete funkcij in programov za tiskalnike imagePROGRAF PRO. Programska oprema je vedno pri roki in jo zaženete iz sistemske vrstice operacijskega sistema Windows ali iz orodne vrstice računalnika Apple Mac.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

S programoma Adobe Photoshop in Adobe Lightroom ali Canonovo programsko opremo Digital Photo Professional tiskajte izjemno kakovostne fotografije ter izkoristite celoten potencial Canonovih digitalnih fotoaparatov EOS v kristalno jasni kakovosti.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Canonova programska oprema PosterArtist Lite vam omogoča, da v samo štirih preprostih korakih oblikujete in natisnete plakate profesionalnega videza. Vključuje več kot 1.300 predlog, fotografij in izrezov za najrazličnejše načine uporabe v poslovnih okoljih. Ustvarjanje privlačnih plakatov in znakov še nikoli ni bilo tako preprosto.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canonov vtičnik za tiskanje v Photoshopu zagotavlja popoln vmesnik med slikami v Photoshopu in vašim tiskalnikom imagePROGRAF. 16-bitne datoteke Adobe RGB lahko prenesete neposredno v tiskalnik in pri tem ohranite širok barvni razpon ter gladke prehode na izvirnih slikah.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Canonov vtičnik za tiskanje v zbirki Office olajša ustvarjanje velikih natisov iz vseh Wordovih, Excelovih in PowerPointovih datotek. Predstavljajte si časovno premico Excelovega projekta, ki se razteza po več nepreglednih straneh. Zdaj jo lahko v samo nekaj preprostih korakih spremenite v različico velikega formata, ki bo zares navdušila.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

S Canonovo programsko opremo Direct Print & Share lahko preprosto tiskate datoteke PDF, JPEG, TIFF in HP-GL/2, ne da bi vam bilo treba odpreti izvirne programe. Omogoča tudi enostavno izmenjavo datotek z drugimi v oblaku.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

To je brezplačni program za tiskalnike Canon imagePROGRAF, ki je bil posebej zasnovan za preprosto tiskanje podatkov PDF iz naprav iPad.

Povezani izdelki in storitve

Povezani izdelki

Povezane storitve

  • Poslovne storitve

    Želite povečati posel, produktivnost, znižati stroške tiskanja ali najeti zunanje partnerje za storitve, povezane s tiskanjem in dokumenti? Ne glede na vaše izzive vam Canon lahko pomaga, da boste cilje dosegli s storitvami po meri.