Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canonov vtičnik za tiskanje v Photoshopu zagotavlja popoln vmesnik med slikami v Photoshopu in vašim tiskalnikom imagePROGRAF. 16-bitne slikovne datoteke lahko prenesete neposredno v tiskalnik in pri tem ohranite širok barvni razpon ter gladke prehode na izvirnih slikah.

Prednosti

  • Ohranite 16-bitne poteke dela z barvami od zajema do natisa slike
  • Gladek potek dela, s katerim boste prihranili čas in trud
  • Samodejno prepoznavanje barvnega prostora
  • Napredne funkcije prilagajanja barv
  • Ustvarjanje natisov za uokvirjena platna
  • Preprost ogled vpliva majhnih sprememb slike na natisnjen izdelek

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Print Plug-In for Photoshop

Ohranite visoko kakovost slik


Običajno operacijski sistemi omejijo gonilnike tiskalnika na 8-bitno obdelavo, zaradi česar rezultati niso popolni. Canonov vtičnik za tiskanje v Photoshopu obide to težavo tako, da tiska neposredno s tiskalnikom. To ohranja 16-bitne slike, da lahko v natisnjene izdelke ujamete širok barvni razpon ter gladke prehode izvirnih slik.

Prihranite čas z učinkovitim potekom dela


Konfiguracija nastavitev tiskanja je združena v en korak in obsega potek dela z barvami od vhoda do izhoda. Vtičnik za tiskanje v Photoshopu samodejno zazna informacije o barvnem prostoru, ki so določene v vaših Photoshopovih datotekah, zato vam ni treba skrbeti za ponovno pretvorbo barv.

Napredno prilagajanje barv


Če želite podrobno nastaviti ravnovesje, kontrast in nasičenost barv ter druge podrobnosti, lahko to naredite. Rezultati se v predogledu slike posodabljajo v realnem času. To pomeni, da lahko svojo vizijo vedno zajamete natančno tako, kot ste si jo zamislili, ne da bi morali spreminjati izvirne datoteke programa Adobe Photoshop.

Nove priložnosti za tiskanje na platno


Novi vtičnik za postavitev imagePROGRAF omogoča uporabnikom, da pripravijo sliko za tiskanje na platno tako, da jo lahko pritrdijo na lesen okvir.

Popolni rezultati s tiskanjem različic


Vtičnik za tiskanje v Photoshopu vam omogoča, da hitro ustvarite in natisnete skupino vzorcev slike z majhnimi razlikami. Slike so razvrščene v matriki ali eni vrsti, zato lahko hitro opazite majhen vpliv barvnih različic na natisu.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Print Plug-In for Photoshop, njegove funkcije in zmožnosti.