TISKANJE

Visoka kakovost, nizki stroški, velike naklade: spoznajte tiskalnika PIXMA G640 in G540 iz družine MegaTank

Spoznajte nova tiskalnika PIXMA iz družine MegaTank in odkrijte, zakaj sta popolna za podjetja in vašo domačo pisarno.
Canonov tiskalnik PIXMA G540 je obdan z barvitimi natisnjenimi fotografijami velikosti 4 x 6.

Ne glede na to, ali ste lastnik foto kioska, studia za portretno fotografiranje ali biroja za grafično oblikovanje, so za vaše podjetje pomembni visoka kakovost slik in nizki stroški tiskanja. Najnovejša Canonova tiskalnika MegaTank PIXMA – PIXMA G640 in PIXMA G540 – ustvarjata podrobne natise, ki bodo trajali večno. Denar, ki ga lahko prihranite zahvaljujoč njunemu zavidanja vrednemu izkoristku črnila, bo tako mikaven kot sami natisi. Z našim kalkulatorjem lahko izračunate, koliko denarja trenutno porabite za tiskanje.

Oba tiskalnika uporabljata povsem nov komplet šestih barvnih črnil na osnovi barvil ChromaLife100, ki je oblikovan tako, da prestane preizkus časa: slike, natisnjene na papir Canon Plus Glossy II PP-201, bodo v albumu trajale tudi do 100 let. Ne glede na to, ali slike tiskate za stranke ali osebne albume, ste lahko prepričani v kakovost, ki traja vse življenje.

Komplet črnil za tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540, ki prinašata veliko spremembo v kakovosti barv, vključuje namenska rdeča in siva barvila, ki natisom dajejo dodatno živahnost. Rdeče črnilo zagotavlja razširjeno paleto barv, ki razkrije bogatejše tone, medtem ko sivo črnilo obogati barve na temnih območjih za večji kontrast in pristnejši občutek. Dodatna prednost namenskega vložka s sivim črnilom je večja stabilnost pri reprodukciji barv, kar daje dosledne rezultate na različnih vrstah fotografskega papirja – to pomeni drznejše natise za vaše podjetje.

Tiskanje do 3800 fotografij v velikosti 4 x 6 z enim vložkom

Canonov tiskalnik PIXMA G640 s fotoaparatom na vrhu je obdan z natisnjenimi fotografijami.

Dodatno rdeče in sivo črnilo razširi razpon barv in tako ustvari bogatejše in bolj dinamične natise, kot jih omogoča komplet štirih barvnih črnil.

Tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540 imata črnilne vložke z visoko kapaciteto in možnostjo ponovnega polnjenja, kar omogoča veliko priročnejši in stroškovno učinkovitejši način tiskanja v primerjavi s stalnim naročanjem in zamenjavo kartuš za enkratno uporabo. Poleg tega sta tiskalnika fotografij PIXMA G650 in PIXMA G550 zelo učinkovita in naredita izredno veliko količino natisov – do 38001 fotografij v velikosti 4 x 6 palcev z enim kompletom stekleničk s črnilom.

Ponovno polnjenje vložkov še nikoli ni bilo lažje. Pokrovčki stekleničk s črnilom in vložkov so barvno označeni, vsaka odprtina za dovajanje pa je oblikovana tako, da se prilega samo pravilna steklenička s črnilom, kar zagotavlja polnjenje brez napak. Ni vam treba stisniti stekleničk, ker samodejno prenehajo brizgati črnilo, ko se vložek napolni – tudi pokrovčki črnilnih črpalk so zasnovani tako, da jih lahko enostavno držite. To vam omogoča brezhibno vzdrževanje in čiste roke.

Roka, ki pobira sliko paradižnikov, ki jo je tiskalnik serije PIXMA G ravno natisnil.

Komplet šestih barvnih črnil na osnovi barvil tiskalnikov PIXMA G640 in PIXMA G540 zaradi formulacije ChromaLife100 zagotavlja visokokakovostne slike in natise.

Slika roke, ki v tiskalnik serije PIXMA G zliva stekleničko z rdečim črnilom in drugimi stekleničkami poleg tiskalnika.

Tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540 sta zasnovala za preprosto servisiranje, vključno z brezhibnim polnjenjem črnila in enostavno zamenjavo kartuše za vzdrževanje črnila.

Za zmanjšanje prekinitev dela tiskalnika fotografij PIXMA G640 in PIXMA G540 ponujata izboljšano natančnost podajanja papirja in visoko kapaciteto do 100 listov velikosti A4. Tiskalnika imata tudi tiskalne glave2, ki jih lahko zamenja uporabnik sam, in kartuše za vzdrževanje črnila. Vsak model ima tudi kakovosten zaslon LCD, tako da lahko vedno spremljate vzdrževalno kartušo, prilagodite nastavitve tiskanja in prepoznate morebitne napake pri tiskanju, kar omogoča brezhibno tiskanje.

Tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540, zasnovana tako za preprosto uporabo kot za vzdrževanje, omogočata brezžično tiskanje iz različnih naprav in sta združljiva s programi Canon PRINT, Mopria Print Service® in Apple AirPrint®.

Večnamenski tiskalnik

Tiskalnik PIXMA G640 fotokopira sliko.

Tiskalnik PIXMA G640 ima vgrajeno funkcijo za fotokopiranje in skeniranje, kar vaša domača pisarna potrebuje.

Serija A PIXMA G tiska sliko neposredno iz pametnega telefona.

Tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540 lahko aktivirate brezžično z navodili za tiskanje in tako se bosta samodejno izklopila po zaključku opravil.

Medtem ko imata oba modela enake zmogljivosti visokokakovostnega in obsežnega tiskanja, ima tiskalnik PIXMA G640 tudi funkcijo fotokopiranja in skeniranja z ločljivostjo 600 x 1200 dpi, s čimer je ta model popoln večnamenski tiskalnik, ki ga lahko preprosto integrirate v delovno okolje ali domačo pisarno. Modela PIXMA G640 in PIXMA G540 imata tudi funkcijo samodejnega vklopa/izklopa. Medtem ko delate na eni lokaciji, vam funkcija za varčevanje z energijo omogoča pošiljanje tiskalnih opravil iz prenosnega računalnika, telefona ali fotoaparata s povezavo Wi-Fi na drugo lokacijo, natisi pa bodo pripravljeni, ko se vrnete. Združljivost tiskalnika PIXMA s storitvijo Cloud Link vam omogoča tiskanje slik in dokumentov tudi z družbenih omrežij in spletnih mest za izmenjavo fotografij.

Tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540 lahko z navadnim papirjem velikosti A4 ohranjata enako visoko stopnjo učinkovitosti kot pri tiskanju fotografij velikosti 6 x 4 palcev, z enim kompletom stekleničk z barvnim črnilom pa lahko natisneta 8000 listov velikosti A4. Uporabite ju lahko tudi za tiskanje letakov in plakatov do velikosti 1200 mm na liste velikosti A4, in sicer z brezplačnim prenosom Canonove programske opreme PosterArtist Lite za Microsoft Windows.

Vsestranska tiskalnika PIXMA G650 in PIXMA G550 majhnim podjetjem omogočata, da strankam po dostopnih cenah nudijo široko paleto storitev tiskanja. Kot nalašč sta za foto kabine, v katerih lahko slike izdelate sami, in izdelovalce osebnih dokumentov ali tržne strokovnjake, ki ustvarjajo večje količine plakatov, letakov in drugega oglaševalskega materiala. Če iščete tiskalnik, ki ponuja kapaciteto, priročnost in nizkocenovno tiskanje, pri tem pa želite ohraniti kakovost slik, potem si vsekakor oglejte najnovejše naprave družine tiskalnikov Canon MegaTank.

Avtor: Marcus Hawkins

  1. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 29103 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.
  2. Razpoložljivost je odvisna od regije.

Povezani izdelki

  • PIXMA G640

    Tiskalniki za uporabo doma

    PIXMA G640

    Prvi večnamenski tiskalnik serije PIXMA G z vložki s črnilom na osnovi šestih barvil z možnostjo ponovnega polnjenja PIXMA G640 združuje tiskanje neprimerljive vrhunske kakovosti z zmožnostjo tiskanja visokih naklad z izjemno nizkimi stroški.
  • pixma g540 fra range page

    Tiskalniki za uporabo doma

    PIXMA G540

    Enofunkcijski tiskalnik z vložki s črnilom na osnovi šestih barvil z možnostjo ponovnega polnjenja za visokokakovostno tiskanje fotografij z zmožnostjo tiskanja visokih naklad z izjemno nizkimi stroški.
  • Brizgalni tiskalniki

    Plus Glossy II PP-201

    Canonov svetleči fotografski papir Plus II je popoln fotografski papir za svetleče natise vrhunske kakovosti. Omogoča popoln videz digitalnih fotografij in vseh ponatisov.

Povezani članki

  • NASVETI ZA TISKANJE

    Tiskalniki MegaTank in njihove prednosti

    Odkrijte šest razlogov, zakaj potrebujete tiskalnik MegaTank

  • TISKANJE

    Najboljši tiskalniki za oblikovalce

    Tiskalniki so eno najpomembnejših orodij za oblikovalce. Pomagali vam bomo izbrati pravi model za vaše potrebe.

  • TISKANJE

    Brizgalni ali laserski tiskalnik: kateri je pravi za vas?

    Odkrijte razlike med Canonovimi brizgalnimi in laserskimi tiskalniki ter ugotovite, kateri najbolj ustreza vašim zahtevam.

  • TISKANJE

    Kako uporabljati brezžični tiskalnik

    Pametni načini, kako kar najbolje izkoristiti tiskalnik.