In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

TISKANJE

Odkrijte, kako lahko s Canonovimi tiskalniki serije PIXMA G izboljšate poslovanje

Prilagodljivi, stroškovno učinkoviti in zasnovani za doseganje dosledno kakovostnih rezultatov: spoznajte, kako tri podjetja dosegajo uspehe s tiskalniki serije Canon PIXMA G. Bo vaš naslednji?

Znanost navdiha

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Mladostniki, ki sodelujejo pri naravoslovnih učnih urah podjetja Mini Professors, uporabljajo tiskalnik Canon PIXMA G4510 za tiskanje vsega od oznak za imena, nalepk in spričeval.

Podjetje : Mini Professors

Panoga : izobrazba

Lokacija : St Albans in Harpenden, Združeno Kraljestvo

Storitve : zabavne in informativne naravoslovne učne ure, zasnovane za predšolske otroke

Spletno mesto : www.miniprofessors.com/stalbans

Stranke Natashe Spink spadajo med ene najzahtevnejših strank. Natasha je lastnica franšize Mini Professors v mestih St Albans in Harpenden. Podjetje Mini Professors ponuja edine naravoslovne učne ure, ki so zasnovane posebej za predšolske otroke, tiskano gradivo pa je pomemben del vsake učne ure. Po temeljiti raziskavi, ki jo lahko pričakujete od usposobljene znanstvenice, je Natasha izbrala tiskalnik Canon PIXMA G4510.

"Omogoča mi, da otroke vsak teden zaposlim s številnimi aktivnostmi," pojasnjuje Natasha. "V okviru eksperimentov imamo na voljo veliko različnih predlog, nalepk in voščilnic, do zdaj je tiskalniku uspelo tiskati na veliko različnih materialov."

Kompaktni tiskalnik Canon PIXMA G4510 preprosto dohaja količino tiskanja, ki jo Natasha potrebuje. Njegova brezžična povezljivost je tudi prednost. "V drugi sobi lahko nadziram svoje otroke in še vedno tiskam stvari iz svojega prenosnika," pravi.

Natasha ceni tudi črnilne vložke z možnostjo ponovnega polnjenja tiskalnika Canon PIXMA G4510. Z mejnimi črtami ravni črnila lahko enostavno vidite, koliko črnila je še ostalo, ponovno polnjenje vložkov je preprosto, redko in pri tem ne nastane veliko plastičnih odpadkov.

Tiskalnik Canon PIXMA G4510 zagotavlja tudi kakovost tiskanja. "Otrokom je všeč, ko ob zaključku razreda prejmejo spričevalo," pojasnjuje Natasha. "Super je, da jim lahko podarim nekaj, na kar sem ponosna, kakovost je odlična in otroci jih lahko doma ponosno izobesijo."

"Tiskalnik je zanesljiv, stroškovno učinkovit, preprost za uporabo in videti je čudovito."

Zavarovanje uspešne prihodnosti

Povezani članki
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

TISKANJE

Spoznajte tiskalnika PIXMA G640 in PIXMA G540

Odkrijte nove funkcije naslednje generacije Canonovih tiskalnikov MegaTank.

A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

MOŽNOSTI TISKANJA

Odkrijte možnosti tiskanja

Sodobni tiskalniki so sposobni narediti več, kot si verjetno predstavljate. Oglejte si njihove številne ustvarjalne možnosti.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

NASVETI ZA TISKANJE

Najboljši tiskalnik za domače pisarne

S tiskalnikom Canon PIXMA TR4650 lahko tudi od doma delate brez težav.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Podjetje Premier Insurance uporablja aplikacijo Canon PRINT za tiskanje dokumentov iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika na tiskalnik PIXMA G6050, v pisarni ali na daljavo.

Podjetje : Premier Insurance

Panoga : zavarovalništvo

Lokacija : Harrow, London, Združeno Kraljestvo

Storitve : portfelj zavarovalnih izdelkov

Spletno mesto : www.premier-insurance.net

Hitra rast. Izstreli med zvezde. Poimenujte to kakor koli želite, cilji Anika Islama za podjetje Premier Insurance so odvisni od tega, ali poslovna sredstva sovpadajo s povpraševanjem, zaradi česar je podjetje postalo eden od vodilnih britanskih zavarovalniških posrednikov.

Ko se je podjetje razširilo, je Anik iskal nove tiskarske rešitve. Uspešen tiskalnik mora zagotoviti visoko produktivnost, povezljivost, visok izkoristek in prilagodljivost tiskanja."

Ko smo odkrili tiskalnike serije Canon PIXMA G, se nam je zdelo, da je lahko rešitev za vse naše težave," razlaga Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Črnilni vložki z visokim vložkom z možnostjo ponovnega polnjenja v tiskalniku Canon PIXMA G6050 pomenijo manj časa za naročanje dragih kartuš.

Tiskalnik Canon PIXMA G6050 je popoln za zaposleno pisarniško okolje podjetja Premier Insurance. Zaradi tiskalnika s kapaciteto 350 listov, dvosmernim podajanjem papirja in črnilnim vložkom z visokim izkoristkom boste porabili manj časa za ponovno polnjenje papirja in naročanje dragih kartuš. Tiskalniki Canon MegaTank, kot je tiskalnik Canon PIXMA G6050, lahko samo iz treh stekleničk črnega črnila natisnejo do 18.000 strani. "To je popolnoma prenovilo upravljanje poslovanja," pravi Anik.

Dodatna prednost tiskalnika Canon PIXMA G6050 je bila njegova zmožnost upravljanja različnih medijev od navadnega papirja in kartic do ovojnic ter fotografskega papirja. Za podjetje, ki se delno zanaša na zloščena tržna gradiva za stranke, da bi zagotovilo dovršeno izkušnjo blagovne znamke, je bila zmožnost stroškovno učinkovitega tiskanja znotraj podjetja revolucionarna.

Zmožnosti oblaka tiskalnika Canon PIXMA G6050 so bile podobno transformativne za podjetje Premier Insurance. "Naše stranke na sestanke pogosto prinesejo dokumente. Z aplikacijo Canon PRINT jih lahko zdaj hitro skeniram in aplikacija jih samodejno pošlje nazaj v pisarno, da jih lahko osebje takoj začne analizirati," pojasnjuje Anik.

"Četudi nisem v pisarni, lahko tiskalnik upravljam preko aplikacije. Neverjetno je."

Rastoče partnerstvo

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Podjetje Forever Rose vsakemu poslanemu darilu priloži osebno fotografijo in ta fotografija mora biti najvišje kakovosti.

Ime podjetja : Forever Rose

Panoga : obdarovanje

Lokacija : Dubaj, Združeni arabski emirati

Storitve : prilagojeno obdarovanje

Spletno mesto : www.MyForeverRose.com

Za podjetje za prilagojeno obdarovanje Forever Rose, katerega izjemni in vseživljenjski cilji so sicer malo čarobni, so bili izzivi tiskanja nedvomno resnični. Od skromnih začetkov je svetovna širitev podjetja pomenila, da se je njegova delovna sila povečala na več kot 500 ljudi. Star laserski sistem tiskanja je vplival na produktivnost in poslovanje podjetja.

V tiskalniku Canon PIXMA G6040 je lastnik podjetja Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, prepoznal rešitev, ki bo uravnotežila potrebo po dosledno zanesljivih in visoko produktivnih natisih ter znižala stroške tiskanja.

"Opazili smo, da so se stroški znatno znižali, sploh v primerjavi z laserskim tonerjem, ki smo ga uporabljali prej, in to celo za 60 do 70 %."

Ključnega pomena za privlačno nizke stroške delovanja tiskalnika Canon PIXMA G6040 so vgrajeni črnilni vložki z visokim izkoristkom. Ti tiskalniki MegaTanks imajo mejne črte na sprednji strani, enostavno jih je ponovno polniti in zahtevajo veliko manj pogosto dolivanje kot tiskalniki na osnovi kartuš. Na nekaterih lokacijah podjetja Forever Rose tiskalnikov MegaTanks ni bilo treba ponovno napolniti več kot šest mesecev.

"Tiskamo vsak dan," pravi mednarodni komercialni direktor, Asim Hussain. "Tiskanje velikih količin po ugodni ceni je zagotovo velik dejavnik pri izbiri Canonovega tiskalnika MegaTank."

Cenovna dostopnost je le polovica zgodbe. Visoko kakovostni rezultati tiskalnika Canon PIXMA G6040 zadovoljijo potrebe podjetja, katerega stranke pričakujejo popolne predstavitve. Visoka kakovost tiskalnika Canon PIXMA G6040 in črnila na osnovi barvil zagotavljajo pristne, gladke fotografije, zaradi česar lahko stranke podjetja Forever Rose pri pošiljanju darila priložijo natisnjeno osebno fotografijo. To je le še en način, kako Canonova tehnologija podjetjem omogoča, da izboljšajo svojo ponudbo, olajšajo in podkrepijo navdih.

"S ponosom lahko rečem, da nam bo Canon stal ob strani na naši poti, ko bomo v vsakem večjem mestu na svetu odprli en velik butik," pravi Ebraheem.


Napisal Paul Fitzpatrick

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse zgodbe