NASVETI ZA TISKANJE

Pet razlogov, da je tiskalnik PIXMA TR150 kot nalašč za tiskanje na poti

Ne delate doma ali v pisarni? S tiskalnikom, ki ga lahko uporabljate kjer koli, boste v prednosti pred konkurenti – in lahko si zagotovite več strank.
Gradbenika tiskata dokumente s tiskalnikom Canon PIXMA TR150. Na mizi poleg njiju je oranžna zaščitna čelada.

Med delom na poti je pomembno, da izkoristite vsako priložnost. Namesto obljube, da boste ponudbo poslali po e-pošti, jo potencialni stranki natisnite kar takoj na licu mesta ali pa celo pripravite pogodbo, ki jo lahko takoj podpiše, saj je to odličen način, da sklenete poslovno sodelovanje.

Zmožnost tiskanja na licu mesta pride prav v različnih situacijah. Osebni trenerji in fizioterapevti lahko strankam izročijo sezname vaj in diagrame in s tem zagotovijo, da bodo njihove stranke pravilno vadile tudi brez njihove pomoči. Inštruktorji pa lahko svojim učencem natisnejo učne načrte, zapiske in opombe za ponavljanje.

Kompakten in prenosen tiskalnik PIXMA TR150 in tiskalnik PIXMA TR150 z baterijo sta odlična izbira za vsakogar, ki želi tiskati, ko ni doma ali v pisarni. Oglejte si pet načinov, na katere bi vam lahko pomagal k učinkovitejšemu vodenju poslov.

1. Odlična prenosljivost

Moški vozi avto s tiskalnikom PIXMA TR150 na sosednjem sedežu.

Tiskalnik Canon PIXMA TR150 omogoča tiskanje na poti, zato je kot nalašč za tiste, ki ne delajo doma ali v pisarni.

Moški z odsevnim jopičem prenaša tiskalnik PIXMA TR150 pod pazduho.

Tiskalnik Canon PIXMA TR150 je dovolj majhen in lahek, da ga lahko prenašate s seboj.

Tiskalnik PIXMA TR150 je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo manjši tiskalnik, ki ne bo zavzel veliko prostora, ki ga na mizi že zdaj primanjkuje, ali za tiste, ki delajo v začasnih pisarnah oziroma obiskujejo stranke in poslovne prostore z električno napeljavo. Pospravite ga v torbo in ga prenašajte s seboj, ga zaklenite v predal ali zaščitite s ključavnico proti kraji. Če redno delate na prostem ali pa imate pisarno kar v avtomobilu oziroma v lokalni kavarni, je tiskalnik PIXMA TR150 z baterijo kot nalašč za vas, saj ima baterijo, ki jo je mogoče zlahka namestiti, z enim polnjenjem pa omogoča tiskanje do 330 strani1.

Ko priključite baterijo na glavno enoto, se prek omrežnega napajalnika napolni v dveh urah in 20 minutah. Baterijo je mogoče polniti tudi prek mobilnega kompleta baterij ali vtičnice v avtomobilu s priloženim kablom USB-C. Spremljajte indikator LED napolnjenosti baterije, da ne boste ostali brez zmožnosti tiskanja.

2. Enostavna povezljivost

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Ženska, ki dela od doma, tiska s tiskalnikom Canon PIXMA TR150 prek pametnega telefona.

Možnost brezžičnega tiskanja vam omogoča tiskanje fotografij, posnetih s pametnim telefonom. Če želite tiskati brez povezave Wi-Fi, lahko uporabite celo povezavo Wireless Direct.

Tiskalnika PIXMA TR150 in PIXMA TR150 z baterijo imata oba možnost brezžične povezljivosti in podpirata storitve AirPrint (iOS), Mopria (Android) in Windows mobile za tiskanje brez aplikacij neposredno prek operacijskega sistema pametne naprave. Oba tiskalnika lahko tudi upravljate s pametnim telefonom prek brezplačne aplikacije Canon PRINT, ki vam omogoča tiskanje dokumentov in fotografij, ki so shranjeni v vaši napravi ali v storitvah s pomnilnikom v oblaku, kakršne so Google Drive, Dropbox, OneDrive in Google Classroom, prek storitve PIXMA Cloud Link. Aplikacija Canon PRINT vam omogoča tudi skeniranje dokumentov s fotoaparatom pametnega telefona. Enostavno izberite funkcijo kopiranja pametnega telefona za hitro in enostavno kopiranje in natisnite, shranite ali pošljite po e-pošti neposredno prek pametnega telefona.

Oba tiskalnika podpirata frekvenci omrežja Wi-Fi 2,4 GHz in 5 GHz2 tako, da lahko preklopite na manj zasedeno omrežje Wi-Fi, če želite zanesljivejšo povezavo. Če ste sredi ničesar in nimate usmerjevalnika ali uporabnega signala Wi-Fi, lahko uporabite povezavo Wireless Direct in tiskate brezžično neposredno prek svojega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika. To pomeni, da se lahko prosto odpravite, kamor koli vas vodi delo, in kljub temu natisnete dokumente, ki jih potrebujete za delo in za zagotavljanje zadovoljstva strank (ali nadrejenih).

3. Podpora za poseben papir

Moški s prenosnim računalnikom sedi v kavarni in tiska dokumente s tiskalnikom Canon PIXMA TR150.

Tiskalnik Canon PIXMA TR150 je morda res majhen, vendar je v njem dovolj prostora za 50 listov navadnega papirja, podpira pa tudi različne vrste papirja.

Tiskalnika PIXMA TR150 vam med delovnikom ne bo treba pogosto zalagati s papirjem, saj ima dovolj prostora za 50 listov navadnega papirja. To je odlična novica, če morate natisniti sveženj vprašalnikov ali preizkusov znanja za cel šolski razred ali kup dolgih pogodb.

Oba tiskalnika podpirata tudi ovojnice in posebne vrste papirja, vključno s Canonovim papirjem za visoko ločljivost, matiranim fotografskim papirjem, obojestranskim matiranim papirjem, in magnetnim fotografskim papirjem. Možnost uporabe različnih medijev pomeni, da lahko izberete papir, ki ustreza vašim potrebam, in natisnete naslove neposredno na ovojnice, da bo vsa vaša poslovna komunikacija videti zelo profesionalna. Natisnete lahko celo magnete za hladilnik z svojim logotipom in telefonsko številko, ki jih podarite svojim strankam. Če ste vzgojitelj, lahko izdelate zlato zvezdico, s katero nagradite svoje najbolj pridne učence.

4. Predloge po meri

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Moški s prenosnim računalnikom tiska dokumente s tiskalnikom Canon PIXMA TR150.

Če pogosto tiskate enake obrazce, lahko shranite do pet predlog v tiskalniku PIXMA TR150 in tiskalniku PIXMA TR150 z baterijo.

Ali morate redno tiskati enake dokumente? V tiskalnikih PIXMA TR150 in PIXMA TR150 z baterijo lahko shranite do pet predlog, ki bodo v vsakem trenutku pripravljene na tiskanje, s čimer boste prihranili čas pri iskanju dokumentov v svojem prenosnem računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Obrazce, pogodbe, vprašalnike ali brošure lahko vse shranite v tiskalniku prek gonilnika Windows Driver3, tako da so pripravljeni na hitro tiskanje prek 1,44-palčnega zaslona OLED na tiskalniku.

5, Jasni in obstojni natisi

Moški sedi za pisalno mizo in drži tablični računalnik, na katerem je prikazana počitniška brošura. Poleg njega iz tiskalnika Canon PIXMA TR150 prihaja barvni natis.

Zagotovite si ostre natise z vrhunsko kakovostjo temnih predelov. Hibridno črnilo z namenskim pigmentnim črnim črnilom poskrbi za jasno natisnjeno besedilo, črnila na osnovi barvil pa poskrbijo za živahne natise.

Oba tiskalnika uporabljata sistem hibridnih črnil, ki združuje črno pigmentno črnilo in barvno kartušo s 4 črnili. To pomeni, da bo besedilo pomembnih dokumentov jasno, fotografije in diagrami pa bogatih in živahnih barv. S Canonovo tehnologijo ChromaLife100 ste lahko brez skrbi, saj bodo natisnjene fotografije večne4.

Tiskalnika imata dve kartuši, eno za črno črnilo, drugo pa za barvna črnila. Na zaslonu si lahko ogledate količino preostalega črnila, da vam nikoli ne bo zmanjkalo črnila, ko boste sredi pomembnega opravila daleč stran od najbližje trgovine.

Tiskalnika PIXMA TR150 in PIXMA TR150 z baterijo sta kompaktna, tiha in enostavna za uporabo, zato boste z njima vedno ostali diskretni in profesionalni. Kamor koli vas vodi delo, vzemite tiskalnik TR150 s seboj.

Napisala Angela Nicholson

 1. Tiskano prek povezave USB brez povezave Wi-Fi.
 2. Podpora za 5 GHz morda ni na voljo v vaši regiji.
 3. Predloge morate naložiti v tiskalnik z računalnikom z operacijskim sistemom Windows in z gonilnikom za Canonov tiskalnik.
 4. Ocena temelji na pospešenem testiranju, ki so ga izvedli v družbi Canon v temnem prostoru in pri nadzorovanih temperaturi, vlažnosti in ozračju, ki simulirajo shranjevanje fotografij v albumu s plastičnimi ovitki. Canon ne jamči za obstojnost natisnjenih fotografij; rezultati se lahko razlikujejo in so odvisni od natisnjene fotografije, časa sušenja, pogojev razstavljanja/shranjevanja in okoljskih razmer.

Povezani izdelki

Povezani članki

 • TISKANJE

  Najboljši tiskalniki za oblikovalce

  Tiskalniki so eno najpomembnejših orodij za oblikovalce. Pomagali vam bomo izbrati pravi model za vaše potrebe.

 • TISKANJE

  Kako uporabljati brezžični tiskalnik

  Pametni načini, kako kar najbolje izkoristiti tiskalnik.

 • TISKANJE

  Pravi Canonov program za tiskanje za vas

  Bodite ustvarjalni in organizirani s Canonovimi programi za tiskanje – za vsak projekt se najde pravi.

 • TISKANJE

  Najboljši tiskalniki za domače pisarne

  S tiskalnikoma Canon PIXMA in MAXIFY lahko tudi od doma delate brez težav.