Brez kompromisov glede kakovosti

POVEČAJTE POVEČAVO

Objektiv s povečavo na Canonovem fotoaparatu vam omogoča eksperimentiranje in ustvarjanje brez kompromisov glede kakovosti, ne glede na to, ali ste na poti in fotografirate v mestu ali pa ste v naravi na podeželju.

Objektiv s povečavo vam ne omogoča le izostritve oddaljenih predmetov, kot sta divja žival ali polna luna, temveč tudi boljše rezultate v različnih situacijah od portretov do stavb in hrane na krožniku. Vse je odvisno od objektiva, ki ga uporabljate.

Manjša, ko je številka na vašem objektivu, širša je perspektiva, ki vam omogoča, da zajamete večji del prizora – zakaj se ne bi pozabavali z objektivom z učinkom ribjega očesa, popolnim za fotografiranje v zaprtih prostorih. Ali pa uporabite širokokotni objektiv, da dvignete vznemirljivost koncerta na povsem novo raven.

Posnemite fotografije in videoposnetke vsakdanjega življenja, ki se vam zdijo pristni, ali osupljive portrete vaših prijateljev in družine s povečavo s srednjim razponom. Ali pa izberite višje številke, da povečate oddaljene predmete od nekaj metrov do nekaj sto metrov.

Vsi Canonovi fotoaparati uporabljajo objektiv z optično povečavo, ki odpira povsem nov svet ustvarjalne svobode. Naši fotoaparati DSLR in brezzrcalni fotoaparati ponujajo tudi možnost uporabe različnih objektivov, ki so popolni za tiste, ki imajo radi večjo ustvarjalnost.

In to je vse, kar morate vedeti o tem. Seveda je zabaven način učenja ta, da preprosto začnete fotografirati s fotoaparatom. To je tudi najboljši pristop za hitro razumevanje, kako z uporabo povečave na objektivu dosežete najboljše rezultate v vseh danih razmerah.

SREČNO!