GET READY FOR THE MOMENTS THAT MATTER

PRIPRAVITE SE NA POMEMBNE TRENUTKE

Nekateri trenutki si zaslužijo Canon
Življenje je polno posebnih življenjskih trenutkov tako velikih kot majhnih. Ne glede na to, kakšni so vaši – in kjer koli že so – poskrbite, da jih boste ujeli v vsem njihovem sijaju, da boste lahko podoživeli svoje spomine, kadar koli želite, in jih delili s prijatelji in družino v prihodnjih letih.

Ne zamudite ...

UJEMITE NAJPOMEMBNEJŠE TRENUTKE


V življenju ne dobimo vedno nove priložnosti za zajemanje posebnih trenutkov. Verjetno ste že doživeli primere, ko bi ustrezen fotoaparat bolj ustrezal priložnosti kot vaš telefon s kamero – na primer pri šibki svetlobi, hitrem ostrenju hitro premikajočih se predmetov in preprostem povečevanju oddaljenih predmetov.

Za pomembne trenutke

Fotoaparat v telefonu je priročen za vsakodnevno uporabo. Kaj pa tisti posebni trenutki v življenju, ko je kakovost zares pomembna? Ne glede na to, ali gre za počitnice, zabavo, konec tedna, poroko, ustvarjanje družine ali ustvarjanje spletnih vsebin, si nekateri trenutki zaslužijo Canon.
Canon_DG_SMDAC_Family_Holiday_EE.jpg

Čas je za počitnice

Tako dolgo ste se veselili tega trenutka. Končno je čas, da spakirate kovčke in se odpravite proti soncu!

 • KAKŠNA ZABAVA!

  Otroci hitro odraščajo, vsak mejnik je dragocen. Čas je, da napihnete balone in prižgete svečke ...

 • KAJ KUHATE?

  Tako veliko dela je potrebnega pri ustvarjanju popolne jedi – še posebej, če imate sledilce, ki jih želite navdušiti!

 • OGLEJTE SI SVET!

  Ne glede na to, ali imate vse načrtovano ali preprosto živite vsak dan posebej, vas čakajo čudoviti trenutki življenja ...

 • ČUDOVITA NARAVA!

  Ne glede na to, ali gre za osupljive pokrajine, pot v naravi ali vikend za kampiranje – samo spakirajte nahrbtnik in pojdite ...

 • DOBRODOŠLICA OB PRIHODU NA SVET

  Devet mesecev lahko hitro mine – toliko morate storiti, da se pripravite na prihod vašega otroka, in tako malo časa.

 • VELIKI DAN!

  Dva pomembna človeka v vašem življenju sta se odločila, da se poročita – za nič na svetu ne bi zamudili njunega posebnega dne. Ne pozabite na tisto resnično nujno stvar!

International Traveller

Poiščite popoln fotoaparat Canon za vas

Vsi smo edinstveni in prav tako posebni trenutki, ki so za nas najpomembnejši. Zato ponujamo tri različne vrste fotoaparatov v različnih oblikah in velikostih – DSLR, brezzrcalni in kompaktni – vsi opremljeni z najnovejšo tehnologijo, tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Nekateri trenutki si zaslužijo Canon

Ali radi fotografirate in snemate videoposnetke? Ali želite v življenju ujeti pomembne trenutke? Ali vas pametni telefon včasih pusti na cedilu? Morda je čas, da si priskrbite Canonov fotoaparat.

Nekateri trenutki si zaslužijo Canon – Vizualno popotovanje s Canonom EOS R50

Potopite se v svet vizualnega pripovedovanja zgodb s priznano srbsko vplivnico Jano Dačović (@JanaDacovic) in fotoaparatom Canon EOS R50. Pridružite se ji na njeni misiji, da ujame pristnost malih trenutkov in vsakdanje prizore spremeni v očarljive vizualne zgodbe. Odkrijte celovito rešitev za ustvarjanje osupljive vsebine!

Videoposnetek: Nemanja Petrovic SP Video

Posneto z:
Canon EOS R5 C
Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM
Canon RF 50mm F1.2L USM

Canon EOS R50
Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM
Canon RF 16mm F2.8 STM
Canon RF 50mm F1.8 STM

Nekateri trenutki si zaslužijo Canon – Moja neverjetna avantura s Canonom EOS R10

Slovenska vlogerka Lucija Vrankar (@xLucy_time) vas popelje na avanturo okoli čudovitega slovenskega bisera – Blejskega jezera. S svojim fotoaparatom Canon EOS R10 ujame najlepše trenutke tega posebnega dne, na koncu pa ... no, poglejte sami. :)

Videoposnetek: 8Production – Kreativna medijska agencija

Posneto z:
Canon EOS C70
Canon RF 28-70mm F2L USM
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM III


Canon EOS R10 Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

Canon Camera

Preprosta uporaba

Zagotovite si odlične rezultate takoj. Presenečeni boste nad rezultati, ki jih lahko dosežete takoj. Namerite in zajemite – popolno.

Preprosto učenje

S Canonom lahko kar najbolje izkoristite svoj fotoaparat intuitivno in prijetno – bodite tako ustvarjalni, kot želite, s hitrostjo, ki jo sami izberete.

Canon Camera
Canon Camera

Natisnite svoje spomine

Posnemite osupljive slike visoke ločljivosti, ki so ostre in polne živahnih barv. Popolno za albume za fotografije.

Najsodobnejši videoposnetek 4K

S tehnologijo 4K lahko uživate v ustvarjalni svobodi pri povečavi, obračanju in obrezovanju posnetkov do 200 % in še vedno ustvarjate videoposnetke polne visoke ločljivosti.

Canon Camera
Canon Camera

Povezljivost s pametnim telefonom

Canonov fotoaparat lahko hitro in preprosto povežete s pametnim telefonom. Vsi fotoaparati imajo serijsko povezavo Bluetooth in Wi-Fi.

Objektiv za vsako priložnost

Ali ste vedeli, da so fotoaparati DSLR in brezzrcalni fotoaparati opremljeni z izmenljivimi objektivi? Na voljo je en za vsako priložnost.

Canon Camera
Canon Camera

Nikoli vas ne bodo razočarali

S Canonovimi fotoaparati lahko uporabljate nadomestne baterije in pomnilniške kartice, zato ne boste nikoli zamudili pomembnih trenutkov.

Popolno prileganje

Naši fotoaparati so ergonomsko zasnovani tako, da se udobno prilegajo roki, zato omogočajo preprosto rokovanje in jih je težko izpustiti iz rok.

Canon Camera

Zajemite trenutke in jih takoj delite ...

Canonovi fotoaparati imajo vgrajeno pametno tehnologijo, ki omogoča preprosto in hitro povezavo s pametnim telefonom. Posebne trenutke lahko preprosto delite s prijatelji in družino. Canonov fotoaparat je idealna rešitev za pretakanje visokokakovostne vsebine v živo tudi vašim sledilcem na družbenih omrežjih.

#MOMENTSTHATMATTER

Canon Camera

Povezljivost s telefonom Android

V trgovini Google Play poiščite in namestite program "Canon Camera Connect" ter pametni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android preprosto povežite s fotoaparatom Canon.

Povezljivost s telefonom Apple

Za pametne telefone ali tablične računalnike Apple v trgovini Apple App Store poiščite in namestite program "Canon Camera Connect", da napravo preprosto povežete s fotoaparatom Canon.

Canon Camera

Canon Camera

Kako fotografirati kot profesionalec

Nič ni primerljivo s kakovostjo in ustvarjalno svobodo, ki jo dobite s pravim fotoaparatom. S Canonovim fotoaparatom boste takoj dobili izjemne rezultate.

Pokukajte v zakulisje
SNEMANJE ...

Oglejte si naš ekskluzivni videoposnetek iz zakulisja, da vidite, kako je nastala kampanja "Nekateri trenutki si zaslužijo Canon". Tedensko snemanje je potekalo v londonskem studiu junija 2022 in je vključevalo 10 članov ekipe, 12 modelov in nešteto skodelic kave.

Kateri je VAŠ posebni trenutek?

Svet je velik, s toliko dogodivščinami, ki jih lahko izkusimo, in vsi imamo svoje edinstveno potovanje. Ne glede na to, kdo ste, kje na svetu živite ali kaj radi počnete, so vaši posebni trenutki edinstveni za vas.

Poskrbite, da boste izvedeli prvi

Vnesite svoj e-poštni naslov in spremljajte najnovejše novice in posebne ponudbe. Sledite nam lahko tudi na družbenih omrežjih.
 1. * Za vse podrobnosti in specifikacije obiščite spletno stran ustreznega izdelka.