RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Presezite podrobnosti in ujemite pravi duh subjekta z objektivom, ki prinaša izjemno učinkovitost delovanja in zanesljivost ter vsebuje poseben optični premaz, ki dvigne zameglitev na povsem novo raven.

Galerija

Ostrina s stilom – za portrete, ki resnično nekaj pomenijo

Uresničite in izpopolnite svojo ustvarjalno vizijo s tem profesionalnim objektivom serije L za portrete, ki zagotavlja osupljivo ostrino, visokozmogljivo samodejno ostrenje, legendarno kakovost izdelave ter nov premaz DS za vrhunsko in izjemno gladko zameglitev.

Ogled celotnih specifikacij

Features & Benefits

Odličen objektiv za ...

Great for portraits

Odličen za portrete

Ta objektiv je s svojo 85-milimetrsko goriščno razdaljo idealen za ustvarjanje čudovitih portretov in zagotavlja elegantne rezultate, polne podrobnosti, z odlično perspektivo in brez motenj.

Superb bokeh with stunning optical precision

Vrhunska zameglitev z osupljivo optično natančnostjo

Canonov edinstveni premaz DS in zaslonka z 9 lopaticami F1.2 omogočata izjemno zameglitev, zato je ta objektiv odličen za zajemanje ustvarjalnih fotografij.

Advanced lens elements and coatings

Napredni elementi in premazi objektiva

Objektiv uporablja refrakcijsko optiko modrega spektra (BR), ki negira barvne aberacije, temeljni asferični element in premaz ACS pa preprečujeta bleščanje in podvajanje slik.

Razlika s premazom Defocus Smoothing

Objektiv RF 85mm F1.2L USM DS je edinstven visokozmogljiv model, ki ponuja kombinacijo gladkega neizostrenega zamegljenega ozadja in izjemno hitre zaslonke za ustvarjanje osupljivih portretov.

Ostrina s slogom

Z objektivom, ki ponuja izjemno zmogljivost in zanesljivost, boste presegli podrobnosti in ujeli pravi duh subjekta. Oglejte si, kako deluje premaz DS – ne le pri šibki svetlobi, z izjemno gladko zameglitvijo, ko ozadje ponuja ustvarjalni potencial.

Kako deluje premaz DS

Canonov premaz DS (Defocus Smoothing) ustvarja mehek in edinstven učinek neizostrenosti, kjer so prvotno ostre linije neizostrene slike dodatno zamegljene na izjemno gladek način. Canon je ta učinek dosegel z uporabo enake optike, kot jo uporablja pri objektivu RF 85mm F1.2L USM, ter z uporabo tehnologije nanašanja tankih plasti, s katerimi nadzoruje količino svetlobe, ki je prenesena v objektiv.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Hiter motor USM in obroč za nadzor objektiva

Zaradi visoke hitrosti nastavka RF objektiv RF 85mm F1.2L USM hitro ujame subjekt, obroč za nadzor objektiva pa zagotavlja dodaten nadzor nad nastavitvami.

Uresničite svojo ustvarjalno vizijo

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Oglejte si video

Specifikacije

Premaz DS

Premaz Defocus Smoothing zagotavlja izjemno zameglitev

Optika modrega spektra

Za najboljši nadzor nad aberacijami

Asferični elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo

Za izjemno ostre slike

Motor USM

Za tekoče, hitro in skoraj neslišno delovanje

ASC (premaz Air Sphere)

Za preprečevanje bleščanja in podvajanja slik

Obroč za nadzor objektiva

Za dodaten nadzor nad nastavitvijo ISO, zaslonko in zaklopom

Ogled celotnih specifikacij

Specifications

Pred prvo uporabo objektiva DS

1 Če želite ta objektiv uporabiti s fotoaparatom EOS R ali EOS RP, potrebujete združljivo različico z vdelano programsko opremo. S Canonovega spletnega mesta prenesite najnovejšo različico vdelane programske opreme za fotoaparat in jo namestite.

2 Ker se zaradi premaza DS prepustnost objektiva ob robu zmanjša, je svetlost objektiva pri največji odprtosti zaslonke za približno 1⅓ stopnje temnejša od f/1.2. S posodobitvijo fotoaparata na najnovejšo vdelano programsko opremo bo upravljanje osvetlitve pri samodejni osvetlitvi ustrezno delovalo.

WITB

Kaj dobite v škatli?

Vse, kar potrebujete za vrhunsko in ustvarjalno fotografiranje portretov

RF 85mm F1.2L USM DS

Sončna zaslonka ET-89

Pokrov za objektiv E-82II

Protiprašni pokrov za objektiv RF

Mehka torbica LP1424

V rokah profesionalcev ...

Odkrijte, kako se objektiva RF 85mm F1.2L USM in RF 85mm F1.2L DS US odzivata v najrazličnejših fotografskih okoliščinah v rokah Canonovih profesionalcev.

Oglejte si vse članke
Telephoto lens range packshots

Telefoto objektivi

S telefoto objektivi lahko z razdalje posnamete športne prizore in divji živalski svet, ne da bi zmotili dogajanje. Raziščite ponudbo telefoto objektivov Canon in se prepustite ustvarjalnosti.

Več informacij

Povezani izdelki