MAXIFY MB2050

Kompaktna večnamenska naprava omogoča učinkovito barvno tiskanje poslovne kakovosti za domače pisarne in ima povezavo Wi-Fi, samodejni podajalnik dokumentov, možnost dvostranskega tiskanja in funkcijo skeniranja v oblak.

MB2050_Detail

Prednosti

 • Kompaktna in zmogljiva večnamenska naprava za domače pisarne s funkcijami tiskanja, kopiranja, skeniranja in pošiljanja faksov.
 • S hitrim prvim natisom in hitrostjo tiskanja 11 barvnih in 16 črno-belih strani na minuto ne boste nikoli več čakali na dokumente.
 • Povezava Wi-Fi omogoča brezžično tiskanje iz računalnika, pametnega telefona, tabličnega računalnika in storitev v oblaku ter skeniranje v te naprave ali storitve.
 • Vgrajena sta samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov in kaseta za 250 listov.
 • Črnilne vložke XL lahko zamenjate vsakega posebej in omogočajo tiskanje do 1200 črno-belih in 900 barvnih strani.

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon MAXIFY MB2050

Večnamenska naprava za domače pisarne


V domačih pisarnah običajno potrebujemo majhne, a zmogljive in vsestranske naprave, kot je ta poslovna brizgalna večnamenska naprava. Brezžična povezava, profesionalna kakovost tiskanja in funkcije kopiranja, skeniranja ter pošiljanja faksov omogočajo priporočeno količino tiskanja od 200 do 1000 strani na mesec.

Hitro tiskanje dokumentov


Nikoli več ne boste čakali, da se poslovni dokumenti natisnejo. Poleg hitrosti tiskanja dokumentov A4 po standardu ISO, ki znaša 16 črno-belih ali 11 barvnih slik na minuto, omogoča tiskalnik tudi podobno hiter prvi natis, ki ga ustvari v približno 8 sekundah.

Poslovna kakovost


Odporna in izjemno gosta dvojna črnila omogočajo ostre natise besedila in živahne barve. Pigmentna črnila so izjemno odporna, zato s časom ne zbledijo. So tudi odporna na označevalce in drgnjenje in so tako popolna izbira za visokokakovostne poslovne dokumente.

Stroškovna učinkovitost


S črnilnimi vložki XL lahko natisnete do 1200 črno-belih in 900 barvnih strani dokumentov A4. Črnilne vložke lahko zamenjate posamično in tako poskrbite za najvišjo produktivnost ter zmanjšate količino odpadkov. Paket z več barvnimi kartušami A 4 vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovite rezultate.

Zanesljiva produktivnost


S kaseto za 250 listov papirja, vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov in velikim barvnim zaslonom bo vsako opravilo enostavno, tudi skeniranje in kopiranje dokumentov z več stranmi. Za še bolj profesionalen način uporabe in varčevanje s papirjem je na voljo tudi enostavno dvostransko tiskanje.

Povezljivost


Program MAXIFY Cloud Link omogoča tiskanje iz priljubljenih storitev v oblaku in skeniranje vanje (npr. Evernote, Dropbox, OneDrive ali Google Drive) neposredno z zaslona tiskalnika ali z uporabo pametnega telefona in programa MAXIFY Printing Solutions. Podprte so tudi funkcije: skeniranje v e-pošto, Apple AirPrint in Google Cloud Print.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil..

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY MB2050, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 8 sekundah

50-sheet ADF

Samodejno kopiranje več strani

Connectivity (Wi-Fi)

Uporabljajte brezžično in delite

250 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

Scan to Cloud

Prenos dokumentov v storitve v oblaku*

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Scan to USB Memory

Skeniranje v pomnilnik USB

MAXIFY Cloud Link

Tiskanje iz storitev v oblaku

 • MAXIFY MB2050
 • Napajalni kabel
 • Črnilni vložki za prvo namestitev tiskalnika
 • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Navodila
 • Kabel za telefonsko linijo in za faks